Pubokban vagy kocsmákban nagyobb eséllyel talál az ember értelmes lányt, igaz? 20F
Eddig bulizni jártam össze-vissza minden haverral, de ott se voltam már 2 hónapja, csak most hétvégén fesztiválozni és 100x jobb, mint egy rossz diszkó-buli. Lehet beszélgetni, ismerkedni és több a lehetőség. Tetszett, máskor is megyek. Egy kellemetlen szakításon vagyok túl, még mindig érzek a lány iránt, ezért gondoltam, hogy kimozdulok 2 haverral valami Pub vagy kocsma szerű helyre, ugyanis van a közelben 5-6 legalább, ahova csupa fiatal jár. Gondolom ez teljesen más, mint a buli, minden második alkalommal volt smár, de semmi több, oda csak azért jönnek a lányok, hiába próbálkoztam másnap, hogy találkozhatnánk máskor is, sosem lett belőle semmi. Ja, de egyetlen egyszer, az is rosszul sült el.
Nem feltétlenül a nőzés a cél, ismerkedés, beszélgetés, kikapcsolódás. Nyilván nem úgy fogok menni, hogy minden áron akarok valakit szerezni estére, csak ez is benne van a pakliban.
Szóval a kérdés adott. A másik, hogy ilyen helyeken gondolom nyílt mindenki a beszélgetésre, ismerkedésre, nem azért mennek, hogy magukba fordulva lébecoljanak.
Aki szokott járni ilyenekre, az mesélhetne kicsit. :)
Ilyen helyeken lehetnek nyíltabbak az emberek, de általában (nagyobb, összeszokott) társasággal mennek. Inkább barátokat tudsz első körben szerezni, tapasztalataim szerint a legtöbben nagyon jó fejek. Bár vannak, akik csak alapozni mennek és onnan tovább az éjszakába.
Én szeretem a hangulatukat. Nyugisabb, kellemesebb a légkör, mint egy sima buliban.
Ittasan mindenki sokkal barátságosabb...A sztriptízbárban is barátságosak a lányok.
Én olyan férfival még nem találkoztam akinek nem a nőzés az elsődleges célja. A kérdésedben többször utalsz arra,hogy lányt keresel...minek keresel lányt? hogy legyen kivel megbeszélned az időjárást? Ha értelmes lányt keresel akkor egy értelmes lány mit keresne a kocsmában?!
Én nagyon sokat jártam / járok pubokba. Kezdjük ott, hogy nem mindig lerészegedési céllal.
Nagyon sok embert megismertem így, ezáltal, van olyan, akivel még most is összejárunk iszogatni a "törzshelyre". Plusz volt olyan, hogy rosszkedvűen mentem le, leült mellém egy random arc, kérdezte, hogy mi a bajom, elmondta és olyan tanácsot adott, mint a barátaim közül senki.
Én nagyon szeretek így ismerkedni, szerintem tökre megvan a szépsége, hogy összesodródsz emberekkel, lehet, hogy barátság lesz belőle, lehet, hogy egy jó beszélgetés. Olyan is volt, hogy onnan becsatlakoztam egy társaságba és mentünk tovább bulizni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!