Pipi22 kérdése:
Hogy találjak meg egy embert facebookon/instagramon, akiről csak az öccse nevét tudom?
Figyelt kérdés
2016. júl. 11. 19:01
1/10 anonim válasza:
rákeresel az öccsére facebookon és ott gondolom csak meg van jelölve hogy ki a testvére
2/10 A kérdező kommentje:
de nem tudom a vezetéknevét
2016. júl. 11. 19:03
3/10 anonim válasza:
Miért akarsz rákeresni? Amúgy mi az öccse keresztneve?
4/10 anonim válasza:
Nyilván fel szeretné venni vele a kapcsolatot. Ha a srácot zavarja, akkor szól a lánynak.
Vezetéknév nélkül nehéz lesz, de azt javaslom, hogy inkább vele beszélgess. Ha rossz néven venné, akkor egyszer még próbálkozhatsz később, de aztán hagyd őt. Nehogy meggyanúsítson téged zaklatással.
5/10 A kérdező kommentje:
Nem. Őt nyaraláson láttam, de a nevét elfelejtettem megkérdezni.
2016. júl. 11. 20:35
6/10 anonim válasza:
Ha tudod az öcsi nevét, akkor rákeresel facen, majd az ismerősei között rákeresel a tesóra. De ha csak az öcsi keresztnevét tudod, akkor nem tudok segíteni.
7/10 A kérdező kommentje:
Mindegy, azért köszi.
2016. júl. 11. 22:17
8/10 anonim válasza:
Heló, esetleg tudok segíteni, írj privátot
9/10 anonim válasza:
beszálj a NASA-val ők bemérik műholddal az összes.. nevű magyar gyereket és amelyiknek bátyjának .. színű haja van annak a címét elküldik neked
10/10 A kérdező kommentje:
Jó ötlet, biztos végrehajtom:) Köszi!!
2016. júl. 25. 22:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!