Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mi tévő legyek? Meg verjem?

Mi tévő legyek? Meg verjem?

Figyelt kérdés
Szóval 18 éves vagyok most új osztályban egy két új taggal. Egyik gyerek nagyon irritál a járása a kinézete és még be képzelt is úgy sétál mintha két dinnye lenne a hóna alatt.. Szóval ja. Múltkor lehet hogy nekem szólt be egy két le alacsonyító szöveggel hogy fogyatékos stb. Amit csak fél füllel hallottam mert nem oda figyeltem 70% hogy rám érette nekem mondta. De mivel kicsit messzebb is volt ezért nem tudom. Ha szemembe mondja biztos hogy elverem.Na most az a tervem hogy egyik osztálytársamnak mondom hogy mondja a személynek hogy kössön már belém égessen már le és ezek után én nyilván lépek és jön az hogy megverekedem vele ezek után megnyugodnék.
2017. okt. 1. 15:16
 1/6 anonim ***** válasza:

Mint terv, cél, kivitelezés, és szinte minden, borzalmas és negatív karma. Viszont én azt tanácsolom, csináld meg, mert mikor egy ember csupa szar és aranynak hiszi magát.....

Tedd meg, had tanuljon. Nekem pozitív karma, neked rossz, mert nem szeretetből teszed. De hát na.

2017. okt. 1. 15:20
 2/6 anonim ***** válasza:
meg
2017. okt. 1. 15:58
 3/6 anonim ***** válasza:
véletlenül nekimész a folyosón abból már úgyis bunyó lesz ,nem kell belevonni másokat
2017. okt. 1. 17:13
 4/6 anonim ***** válasza:
☺ 18 verekedni akkarsz nevetséges vagy.Most akki nem szimpi azt megvered 😂
2017. okt. 1. 19:19
 5/6 A kérdező kommentje:
mert neked nem esne rosszul ha beugatnak arcoskodik a semmire a gyerek?
2017. okt. 1. 19:22
 6/6 anonim ***** válasza:
"Egyik gyerek nagyon irritál a járása a kinézete, ...." Ennyiböl nyilvánvalo, hogy te nagyon beteg gyerek vagy.
2017. okt. 1. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!