Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Legyek megértő vagy verjem ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legyek megértő vagy verjem ki a balhét? Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
A párom szinte minden nap elmegy a kocsmába. Nem inni, csak a társaság miatt. Én meg ezt szörnyen utálom. Zavar. Viszont őt is megértem, mert falun lakik, nincs kábelTV-jük, meg ott a számítógép és ennyi. Mindig arra hivatkozik, hogy szétunnná magát otthon. Amit valahol meg is értek. De ha nekem rosszul esik, hogy ő a kocsmába jár minden egyes alkalommal, ha én nem vagyok vele? Mondtam neki, hogy nekem ez "nem tetszik". Erre a fejemhez vágta, hogy márpedig ő nem hajlandó otthon ülni, vagy mondjak más "elfoglaltságot" neki. Tervezzük az összeköltözést, én meg félek, hogy ugyanannyit fog eljárkálni mint most, és félek hogy egyedül maradnék. Mondtam neki ezt is, azt mondta, hogy ha ott fogok lakni vele, akkor nem fog annyit eljárni. Tisztában vagyok vele, hogy nem várhatom azt el tőle, hogy ne menjen sehova. De napi szinten kocsmába lenni, szerintem gáz, és zavar. Szerintetek velem lenne a probléma? Szokjak hozzá, hogy ilyen, vagy próbálkozzak még? (De azzal meg csak ellökném magamtól) Amúgy minden mást szónélkül megtesz nekem, nagyon szeretjük egymást...csak az a nyavadt kocsma ne lenne... :(
2009. febr. 23. 07:53
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
92%
Szia.Szerintem ha veled fog lakni megoldódik a problémád. Mert ha igazat mond és tényleg csak unatkozik, akkor reméljük melletted nem fog, de nem nagyon értek semmit, jó lenne tudni hány éves az illető, és hogy milyen gyakran találkoztok...
2009. febr. 23. 08:01
 2/27 anonim ***** válasza:
81%
Ha például 18 éves akkor még tanulnia kéne, ha meg 20on felül van akkor már ideje lenne elkezdeni dolgozni, és szerintem fura lenne ha állandóan kocsmába járna, ha dolgozik, ha 18 alatt van akkor meg hát nem tudom, de még bőven tanulnia kéne, és veled foglalkozni, de azt sem tudom h mennyit találkoztok, lehet hogy nem eleget.
2009. febr. 23. 08:05
 3/27 A kérdező kommentje:
Ő 26, én 22. Eddig úgy volt, hogy kedden vagy szerdán kintaludtam náluk, aztán meg péntektől vasárnap délig náluk vagyok. Most változtattunk, hétközben 2szer alszok ott, plusz a hétvége. Minden "meg van tervezve", mert neki van egy kis "saját élete" amit élni akar...sokszor úgy érzem, hogy az én káromra...Ő falun lakik, én meg városban, kocsival fél óra, ezért nem várom el tőle, hogy minden nap találkozzunk. Pedig jó lenne.
2009. febr. 23. 08:05
 4/27 A kérdező kommentje:
Igen, dolgozik. 10 órában naponta...már azt is megkaptam, hogy ő ledolgozza a napi 10 óráját, és hogy ne szabjam már meg neki hogy mit csinálhat meg mit nem a szabadidejében. ...nem zavarna a kocsma, ha nem mindig azzal kéne szembesülnöm, hogy "na már megint ott volt". Nem is azt kértem tőle, hogy egyáltalán ne menjen. Csak azt, hogy ritkábban.
2009. febr. 23. 08:07
 5/27 anonim ***** válasza:
77%

Az egyik mondás szerint kocsmában köttetnek a legjobb üzletek.De szerintem ha már most hajlandó arra időt és pénzt szakítani, hogy a kocsmában ücsörögjön esténként 1-2 órát ahelyett, hogy elmenne hozzád(Ha kell minden nap)akkor ez a kapcsolat nem lesz bonyodalmaktól mentes.

Olyan rövid ez az élet.Gondolj csak bele mi lesz ha születik egy gyereketek munka után ahelyett, hogy rohanna haza hozzátok, beül a kocsmába.Én tuti megszabadulnék tőle mihamarabb. Én is vidéki vagyok, nekem is van egy bátyám, aki most már ott tart, hogy a családja helyett képes még egy műszakot lehúzni a kocsmában.A neje nagyon rosszul viseli, már próbálta szépen is csúnyán is, de ok mindig akad, amiért be kellett menni.Volt már arra is példa, hogy letagadta, hogy ott van és a felesége saját szemével látta, hogy kijött a kocsmából.Ezek után még persze az asszony volt a szemét, amiért kémkedik utána.A mai válságos helyzetben szerintem semmire sem megoldás a kocsma. Ha szórakozásra vágyik tegye azt meg veled együtt bármi más formában és helyen, ha meg ennyire fontos a kocsma, akkor ezt a kapcsoltatot megette a fene.Ja én még a helyedben megnézném a pultos csajt is, mert erre felénk ment már tönkre 1-2 házasság azért mert míg anyuka otthon a gyerekeket gondozta, addig apuka a pultos csajt dugta a pult mögött.

2009. febr. 23. 08:32
 6/27 A kérdező kommentje:
Nincs pultos csaj. Férfi a pultos, ettől nem tartok. Ha ott vagyok van hogy együtt megyünk le a kocsmába, mert röhejes, de én is jobban szeretek ott lenni, mint náluk, és választani a tv2 vagy az rtlklub "értelmes" műsorai közül. Tényleg unalmas náluk, csak elmegy a kocsmába én meg hallgathatom, hogy ilyen meg olyan fáradt. Akinek volt energiája lemenni a kocsmába ping-pongozni (mert van ott ping-pong asztal is) annak hozzám is legyen már energiája. Persze ha ezt beszólom neki, becsöndül, mert tudja hogy igazam van. A kocsma általában 22:00ig van nyitva, de akkor is idegesít, hogy ott van...én meg nem és aztán meg hallgathatom a "hisztijét".
2009. febr. 23. 08:42
 7/27 anonim ***** válasza:
83%
Ugyanez volt helyzet nálunk is:( Vidéken lakott,egyetlen szórakozás a kocsma,tele az idétlenebbnél idétlenebb haverokkal.Féltettem,hogy elviszik az emberemet,próbáltam "fogni",erre az volt lépése,hogy amikor találkoztunk nem ment sehová,hogy Ő már megjavult,de amint kitettem a lábam már rohant a klimóba hőzöngeni.És mindig sík részeg volt,ezt borítékolhatom.Semmi kedvem nem volt hozzá, hogy örökösen azon aggódjak,hazaér-e egyáltalán (néha kocsiba is ült!!!) vagy már a detoxban/ kórházban van...Én majdnem 4év után untam meg ezt a reménytelen játékot és otthagytam
2009. febr. 23. 08:51
 8/27 anonim ***** válasza:
26%
Inkább örülj hogy nem inni jár! Ha minden nap részegen érne haza biztos nem örülnél. Tudod mit ajánlok kösd meg a kezét, és mond hogy nem mehet, na onnatól hozzád nem fog menni! Szabad akarata van!! Oda megy ahova akar. Ne haragudj, de az ilyen uralkodó, önző nők miatt élnek jól a szeretők! Mert nem tudják azt becsülni ami van, és mindig parancsolgatni akarnak! A párom kamionos, és amúgy is majd 100 km-re lakik tőlem, van hogy havi egyszer látom, tudom jár kocsmába, főleg mert van egy sajátja is. De ha úton van akkor is, elsőnek azért mert ott lehet inni a legjobb kávét, és ha este fáradt bedob két sört, és van társasága is. Van aki nem bírja az egyedüllétet, és társaságra vágyik, az pedig hogy mincs kedve napi 10 óra munka után elmenni hozzád megértem. Nekem se lenne, ha mindig azt kellene hallgatnom, hogy te mit nem szeretsz. Én nem csodálkoznék, ha nem is akarna összeköltözni veled. Mert akinek semmi se jó, az miért változna!
2009. febr. 23. 08:52
 9/27 anonim ***** válasza:
76%
Nagyon gondold meg, hogy mit cselekszel, mert erről nem fogod tudni csak úgy leszoktatni.Ez pedig nagyon nincs rendjén, hogy a kocsma az egyetlen szórakozás.Ha ez már most így van, akkor ez így is marad.Ígérhet neked fűt-fát akkor sem fog megváltozni.Szerintem...De ez csak az én véleményem.Hová költöznétek össze?Van lakás? vagy venni akartok? esetleg bérelni?
2009. febr. 23. 08:55
 10/27 anonim ***** válasza:
76%
Kedves 8.52-es baromi jó párkapcsolatod lehet.Havi 1 találka. Szexuálisan is rohadt kielégítő életet éltek.PÉLDAMUTATÓ!!!!
2009. febr. 23. 09:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!