Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legyek megértő vagy verjem ki a balhét? Ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
A párom szinte minden nap elmegy a kocsmába. Nem inni, csak a társaság miatt. Én meg ezt szörnyen utálom. Zavar. Viszont őt is megértem, mert falun lakik, nincs kábelTV-jük, meg ott a számítógép és ennyi. Mindig arra hivatkozik, hogy szétunnná magát otthon. Amit valahol meg is értek. De ha nekem rosszul esik, hogy ő a kocsmába jár minden egyes alkalommal, ha én nem vagyok vele? Mondtam neki, hogy nekem ez "nem tetszik". Erre a fejemhez vágta, hogy márpedig ő nem hajlandó otthon ülni, vagy mondjak más "elfoglaltságot" neki. Tervezzük az összeköltözést, én meg félek, hogy ugyanannyit fog eljárkálni mint most, és félek hogy egyedül maradnék. Mondtam neki ezt is, azt mondta, hogy ha ott fogok lakni vele, akkor nem fog annyit eljárni. Tisztában vagyok vele, hogy nem várhatom azt el tőle, hogy ne menjen sehova. De napi szinten kocsmába lenni, szerintem gáz, és zavar. Szerintetek velem lenne a probléma? Szokjak hozzá, hogy ilyen, vagy próbálkozzak még? (De azzal meg csak ellökném magamtól) Amúgy minden mást szónélkül megtesz nekem, nagyon szeretjük egymást...csak az a nyavadt kocsma ne lenne... :(
Tehát érted az a szó hogy valaki "kocsmázik" azt jelenti hogy álandóan a kocsmában van és hulla részegre issza magát...a Te fiud nem ezt csinálja, használj más szot a dologra.
2009. febr. 23. 14:56
22/27 anonim válasza:
szia,
azt, hogy a kocsmában ül az egy jelenlegi állapot.
én is félnék tőle, hogy mi lesz később. nem ismerlek titeket, de ha együtt lesztek és család is lesz nem lesz annyi időd vele foglalkozni. nem minden apuka arról híres, hogy segít a fürdetésben és hasonlókban. inkább arról, hogy az asszony még ezek után is legyen kedves és vonzó éjszaka is.
én a legjobban attól paráznék, hogy ráun a dologra. biztosan neked is vn olyan dolog az életedben, amit nem szívesen adnál fel. lehet, hogy egy időre igen, de amit kedveltünk vagy abba menekültünk( kocsmába az unalom elöl)
visszatérünk hozzá.
megpróbáltam leírni, azt amit érzek, nem azt amit gondolok.
2009. febr. 23. 15:35
23/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat. Sokszor magamat sem értem, mert tényleg tisztában vagyok azzal, hogy nem várhatom el tőle azt, hogy otthon üljön és nézzen ki a fejéből. De mégis zavar. Talán az zavar, hogy én itthon vagyok, ráérek, ő meg inkább átmegy a kocsmába mert unatkozik otthon. De persze azt se várom el (amit már egyszer írtam), hogy bejöjjön hozzám minden nap. De azért néha nagyon jól esne, ha mondjuk felhívna, és mondaná, hogy "ráérsz-e mert hívtak kocsmába a haverok, de nincs hozzá kedvem, inkább veled lennék". De ilyen úgy érzem, hoyg sose lesz. Csak örlődök itt magamban és nem tudom, hogy jogosan zavar-e a dolog. Persze félek is, attól, hogy "elkallódik"...és még sorolhatnám. Lehet ma megemlítem neki, de félek csak veszekedés lenne, mert támadásnak meg csesztetésnek venné...pedig csak szeretném úgy alakítani a dolgokat, hogy neki is meg nekem is jó legyen.
2009. febr. 23. 15:59
24/27 A kérdező kommentje:
14:53!
Könyvet még a büdös életben nem láttam a kezében és nem is fogok! :D Utál olvasni.
Többet foglalkozni vele...azt nem szereti. Mert akkor háttérbe szorul a "saját kis élete" (ő hívta így) amibe én sajnos nagyon úgy fest, hogy nem vagyok benne. Az a haveroké. Azt mondta, hogy szeret velem lenni, de más ha nem vagyok ott, mert szoktunk találkozni a haverjaival úgy hogy én is ott vagyok. Hát nem tudom, nem értem ezt a férfi gondolkodás módot. Csak azt érzem, hogy ki vagyok onnan rekesztve. De szóljatok, ha rosszul érzem!
2009. febr. 23. 16:03
25/27 anonim válasza:
Ha már most úgy érzed ki vagy rekesztve az élete egy részéből, gondold át van-e jövője a kapcsolatotoknak. Próbálj meg egy kis szünetet tartani bármilyen indokkal, csak kíváncsiságból hogy vajon keresni fog-e. Nem gondolod hogy ez a kapcsolat nagyon kényelmes neki? Te jársz hozzá rendszeresen úgy hogy beleférjen a kis saját életébe, tul.képpen te alkalmazkodsz hozzá mindenben. Hajlandó vagy odaköltözni hozzá, holott nem szeretnél ott élni, és elhiszed hogy ez később más lesz. Ezek a szokások már nem fognak megváltozni. Ha neked esetleg mégis sikerül ,gratulálok. Hidd el, nehéz lesz. Vagy:próbáld meg rávenni hogy ő költözzön oda hozzád. Nem gondolom hogy fél óra autózás olyan megterhelő lenne. Van aki ennél jóval többet utazik munkahelyére és vissza.Egy kapcsolatban mindkét félnek kell hajlania a kompromisszumokra, nem csak az egyiknek.
2009. febr. 23. 16:50
26/27 A kérdező kommentje:
Végre valaki megerősített abban, amit éreztem...én alkalmazkodok többet, ő nem. :( Most elszomorodtam.
2009. febr. 23. 16:58
27/27 anonim válasza:
Ne szomorodj el! Tudod én már "vén róka" vagyok, /47/és sok mindent másképp látok mint huszonévesen. Azt azonban biztosan tudom, hogy bármennyire szerelmes vagy,ne add fel a saját akaratodat mert az előbb-utóbb lelki kielégületlenséghez vezet. Eleinte még jól érezheted magad, de amikor elmúlik a nagy láng és az unalmas megszokott hétköznapok jönnek ez nagyon fog bántani. Próbáld meg kész tények elé állítani: ha te adsz valamit ,kapni is szeretnél. Hogy ő erre mit reagál az már a jövő zenéje!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!