Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legyek megértő vagy verjem ki a balhét? Ti mit tennétek?
09:04 - nek
en is kamionos vagyok es alig latom a felesegemet nehez az elet a kamionon egy honapba ha otthon vagyok 5 napot akkor boldog eletem van mert mindig uton vagyok h legyen valami penzem s igy kell eljunk igy kell megszokjuk te mennyit vagy a paroddal a nap 24 orajaban 25 orat vagy rajta azt meg lehet unni igy ha tavol vagyunk egymastol edesebb a talalkozas is
08:52!
1.: Sose kértem, hogy ne menjen, ezt nem várom el tőle.
2.: Azt is írtam, hogy azt se várom el tőle, hogy napi szinten bejárjon hozzám...nem tudom ez honnan jött.
3.: Nekem minden baj? Igen, megkaptam ezt tőle, alakítottam is. Csak az a helyzet, hogy csak én alkalmazkodok őhozzá. Nem találkozunk minden nap miatta. Elviselem, hogy jár a kocsmába, pedig utálom, hoyg ott van, de neki ez kell. ok, elfogadom. Nem beszélünk már MSN-en sem, ha nem találkozunk, mert ő utál a gép előtt ülni. Oké, ezt is elfogadom.
Ellenben, ha megemlítem neki, hogy te figyi már, miért vagy minden nap a kocsmába? Leoszt.
Én megértem őt is valahol. De kicsit ő is lehetne megértőbb. Én nem tudok úgy komolyan venni egy férfit, ha napokra eltűnik az életemből. (szerencsére itt még nem tartunk, de félek ettől)
És igen, össze fogunk költözni. Vannak terveink.
Ha együtt vagyunk nincs soha semmi gond. Csak ha én itthon vagyok, ő meg kocsmázik. Hozzáteszem nem iszik! Nem satu részeg, stb. Max 1-2 sör, meg kávé.
Valaki írta, hogy inkább az ott lévő emberektől félti a párját. Kb. én is így vagyok...
Aki megértő és próbál normális tanácsot adni annak várom az ötleteit, mert elkélne. Aki meg osztani akar, tessék, én nem érzem magam önzőnek, mert nem azt várom el, hogy éjjel-nappal velem legyen. Majd eljön annak is az ideje.
8:55!
Van ház, abban a faluban ahol ő lakik. Oda fogunk költözni, amint lesz munkám. Nem akarok "ingyenélő" lenni.
ha van ra lehetoseg szerintem inkabb a varisba koltozzetek. ott tobb lehetoseg van a szorakozasra, de falun megint csak a kocsma lenne es elobbutobb tenykeg az lesz h te varod otthon kisirt szemekkel o meg iszogat a cimborakkal. es persze elobb utobb igy az alkoholra is szuksege lesz, nem csak a tarsasagra.
szerintem ha megtehetitek mkepp varosba koltozzetek. menjetek el neha vacsorazni,moziba, egyutt vasarolni, korizni, setalni. rengeteg dolgot lehet csinalni es a kavezok is szimpatikusabbak, ott szerintem te is jol erezned magad.
meg kell beszéld a barátoddal. hogy amikor együtt fogtok élni, már nem olyan lesz mint rég. Ha komolyara akarja venni a kapcsolatot, akkor az életét is komolyabra kell forditsa. nem ugy lesz mint rég hogy oda megy ahová akar és te majd otthon ülsz és várod.
hétköznap a férjem legkésöbb este hatkor jön haza. és hétvégén ha el akar menni a haverjaival inni egy sört, azt is jelzi elöre. általában nem szokott haverokkal menni mert a családjával akarja tölteni a hétvégét. nem mondom hogy korlátold a barátod, de azt mondd el neki hogy a mindenapi kocsmának vége. nagyon fontos hogy ezt alaposan megbeszéljétek, hogy ne legyen nézet eltérés amikor már ott fogsz lakni.
Nem értem, mi a bajod. Az, hogy kocsmába jár, mikor saját bevallásod szerint ez az egyetlen szórakozása, ha nem vagy vele, vagy az, hogy nem hozzád szalad, ha van szabadideje?
MErt egyáltalán nem mindegy...kapd össze magad, ha emiatt kivered a balhét, hisztis ....leszel, és igazából jogosan. Ha majd együtt laktok, és ő helyetted a barátait választja, na akkor hisztizhetsz, de így csak a kapcsolatotokat mérgezed meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!