Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy verjem ki a fejemből, hogy ne legyek féltékeny?
Volt egy srác, aki álmaim pasija volt. De ő csak kihasznált és csak "arra" kellettem neki hosszú hónapokig. Nagyon sokat szenvedtem miatta, én annyira odavoltam érte, a végén meg kiderült, hogy én még csak nem is tetszettem neki, csak d*gni voltam jó. Azóta vége lett a dolognak, pár hónapja mindenketten besokalltunk. Nálam egy új srác feltűnt a láthatáron, nagyon bejön, találkozgatunk is, járni szeretne velem. De én sokszor még mindig a másik srác miatt idegeskedek. Pl ma megtudtam, hogy egy ismerősömmel kavar, róla beszél az egész falu, ahol lakik. Nagyon féltékeny vagyok, irigylem a csajt. Mit csináljak ezzel a féltékenységgel? Ha összejönnék az új sráccal, talán végleg elfelejteném? Magamtól már sosem jut eszembe, de annyiszor felemlegetik nekem és akkor annyira fáj. :( Főleg, ha más csajjal kavar, annyira féltékeny vagyok, nem tudom hogy küzdjem le. Soha nem éreztem ilyen rosszul magam egy pasi miatt.
19/L
hát,most én is hasonlóan jártam,csak a tied keményebb :S
szerintem az a legjobb megoldás,ha felírod egy papírra azt amit utáltál benne,és ha eszedbe jutna,akkor előveszed és megkönnyebbülsz hogy megszabadultál egy ilyen pasitól.
a legjobb az,ha közömbös vagy iránta,de eleinte elég az ha tudod utálni. szerintem szépen lassan el fogod tudni felejteni.
a féltékenység meg így meg fog szűnni,ha már nem érdekel.
és a másik sráccal szerintem próbáld meg,ilyenkor jó ha van ott valaki,aki támogat, mondja hogy szép vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!