Meresz otletek, amit sokan elismernenek?
Jo lenne valami olyat csinalni, amire azt mondjak, hogy "hu ez igen" es nem valami olyan tomeg dolog amit mastol koppintottam. Olyasmit szeretnek, amit nem mer/tud mindenki megcsinalni. Igazabol bizonyos dolgokat szeretnek ezzel kompenzalni. Milyen otleteitek vannak? Ami kivitelezheto is. 17 eves vagyok, lany.
Privatokra nem valaszolok, itt irjatok le legyszi, ha tudtok segiteni.
Kérdés hogy miért kell mindenben versenyezni, jobbnak lenni?
Az élet élvezete nem arról szól, hogy mindig rákontrázzunk a másikra, hanem arról, hogy mi is átéljük azokat az élményeket amit szeretnénk.
"Az viszont igaz, hogy a 15 perc hirnev is jol jonne, csak legyek valamiben jobb naluk. "
"szeretnek ezzel kompenzalni. "
Sajnos ezekből a kiindulásokból törvényszerűen nem jó, híres, hanem rossz, hírhedt dolgok születnek...
És sajnos nem is ritka, hanem nagyon is gyakori emberi gyarlóság," csak én többnek jobbnak érdekesebbnek látszódjak", mindegy, hogy mivel, csak legyőzzem a névtelenséget.
Máshogy kellene. Talán úgy,hogy valamivel elmélyülten foglalkozol, valamiben gyakorlod magad -és abban egy idő után örömöd leled, és ezt majd a környezeted is pozitívan veszi tudomásul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!