Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ezt nem tartjátok igazságtalan...

Ezt nem tartjátok igazságtalanságnak?

Figyelt kérdés

Kiszemeltem, miután személyesen megismerkedtünk és megbeszéltük, hogy felkeresem közösségi oldalon, majd akár megbeszélünk egy találkozót is, nem igazol vissza és válaszra sem méltat már napok óta, helyette selfizget, hogy milyen boldog, önelégült képpel.

Míg a csajoknak rendszeresen simogatva van a kis buksijuk, akarom mondani egójuk, a pasik csak koppannak általában.

Tudom nyafogásnak tűnik, már megtanultam ezt kezelni is nagyjából, de azért ez mégiscsak kicsit bosszantó.

2017. aug. 31. 18:03
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

@18

Persze, hogy az, de mégis hogy írtam volna? Ez nálam ilyen szófordulat. :)

2017. aug. 31. 20:54
 22/22 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat amúgy mindenkinek!

Nem hinném, hogy itt ez a helyzet, de végül is elképzelhető, hogy valaki ezt módszert kíméletesebbnek találja mintha leírná, hogy köszi de nem kérek belőled.

2017. szept. 1. 01:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!