Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ezt nem tartjátok igazságtalan...

Ezt nem tartjátok igazságtalanságnak?

Figyelt kérdés

Kiszemeltem, miután személyesen megismerkedtünk és megbeszéltük, hogy felkeresem közösségi oldalon, majd akár megbeszélünk egy találkozót is, nem igazol vissza és válaszra sem méltat már napok óta, helyette selfizget, hogy milyen boldog, önelégült képpel.

Míg a csajoknak rendszeresen simogatva van a kis buksijuk, akarom mondani egójuk, a pasik csak koppannak általában.

Tudom nyafogásnak tűnik, már megtanultam ezt kezelni is nagyjából, de azért ez mégiscsak kicsit bosszantó.

2017. aug. 31. 18:03
1 2 3
 11/22 piriiiii ***** válasza:
Ezek szerint neked csak annyi a bajod, hogy nem vagy kielégülve szexuálisan.
2017. aug. 31. 18:37
 12/22 anonim ***** válasza:

Ezt adom :D

2017. aug. 31. 18:39
 13/22 A kérdező kommentje:
Pirikém csak nem megsértettelek valamivel? :) Neked talán nincs simogatva eléggé a buksid? :)
2017. aug. 31. 18:45
 14/22 piriiiii ***** válasza:
100%
Mivel sértettél volna meg? Nem írtál semmi olyat, amit magamra vehetnék. :)
2017. aug. 31. 18:45
 15/22 A kérdező kommentje:
Valóban nem vagyok kielégülve szexuálisan, mert én is ahogy a hölgyemény, akiről a kérdésem szól, szeretem/szeretném megválogatni kivel fekszem le. Ezzel nincs is gond. Nem ez az első elutasításom, nem is az utolsó valószínűleg, itt csupán a módja, ami zavar.
2017. aug. 31. 18:52
 16/22 piriiiii ***** válasza:
Az voltaképpen érthető, bár szerintem kicsit túlliheged a dolgot. Ha mondjuk már nem egyszer találkoztatok volna, kezdene személyesebbé válni az ismertség, és most tűnne el a lány, az valóban nem lenne szép tőle. De ígért ő bármit is?
2017. aug. 31. 18:55
 17/22 A kérdező kommentje:
Igen. Azt, hogy felvesszük a kapcsolatot és esetleg találkozhatunk is. Hozzáteszem, hogy azért nekem is volt már olyan, hogy könnyelműen mondtam valamit. :(
2017. aug. 31. 19:00
 18/22 anonim ***** válasza:
61%

Kedves Kérdező!

"Tudom nyafogásnak tűnik" Nem tűnik. Az.

2017. aug. 31. 20:21
 19/22 anonim ***** válasza:

Es? Kotelezo veled talalkoznia?

2017. aug. 31. 20:25
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, nincs ebben a történetben semmi, amit túl kéne lihegni. Találkoztatok, jól érezte magát veled, amíg hatott rá a személyes varázsod. Otthon viszont rájött, hogy nem pendítettél meg benne bizonyos húrokat. Nem téged keresett. S mivel nem tartoztok össze, nem is tartozik számadással neked a döntéseiről. Ezt el kell fogadnod, és tovább kell lépned.
2017. aug. 31. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!