Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ezt nem tartjátok igazságtalan...

Ezt nem tartjátok igazságtalanságnak?

Figyelt kérdés

Kiszemeltem, miután személyesen megismerkedtünk és megbeszéltük, hogy felkeresem közösségi oldalon, majd akár megbeszélünk egy találkozót is, nem igazol vissza és válaszra sem méltat már napok óta, helyette selfizget, hogy milyen boldog, önelégült képpel.

Míg a csajoknak rendszeresen simogatva van a kis buksijuk, akarom mondani egójuk, a pasik csak koppannak általában.

Tudom nyafogásnak tűnik, már megtanultam ezt kezelni is nagyjából, de azért ez mégiscsak kicsit bosszantó.

2017. aug. 31. 18:03
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
28%
Lassan már az lesz a baj, hogy a mesékben túl sok az idill és tiszteletreméltó példa. Annyira hogy aki felnő túl nagyot koppan a valóságtól.:DD
2017. aug. 31. 18:05
 2/22 anonim ***** válasza:
24%
Mondhat bárki bármit, tényleg eléggé inkorrekt, ki nem állhatom az ilyen nőnek csúfolt egyéneket, megértelek teljesen.
2017. aug. 31. 18:07
 3/22 anonim ***** válasza:
Finoman visszautasitott. Hagyd inkabb
2017. aug. 31. 18:10
 4/22 piriiiii ***** válasza:

Nem tartom igazságtalanságnak.

Az utolsó előtti mondatodat viszont igen.

2017. aug. 31. 18:17
 5/22 A kérdező kommentje:

Persze, hogy hagyom, mit is tehetnék? Ennél nekem mondjuk finomabb visszautasítás egy olyan, hogy mondjuk:

"bocsi, nem vagy az esetem"

"bocsi, de szerelmes vagyok titokban janiba a csoporttársamba"

"nem akarok most kapcsolatot"

vagy bármi hasonló. Mondjuk az is igaz, hogy a lényegen nem változtat. :)

2017. aug. 31. 18:19
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazságtalanság.

Tegyük fel, te normális vagy, boldoggá tudnád tenni őt.

Ő pedig magával van elfoglalva, képtelen visszaigazolni, ez miatt nem jön össze veled, hanem valami gyökérrel aki tönkreteszi őt lelkileg.

Utána ő is mondja: Ez olyan igazságtalanság, hogy ilyen pasik jutnak nekem.

Normális lányokat keress. Én soha nem szoktam ilyesmit erőltetni a lányoknál. Ha nem akarnak velem beszélni, nekem okés, később meg hisztiznek hogy sz*rok rájuk és más lányt teszek boldoggá.

2017. aug. 31. 18:19
 7/22 anonim ***** válasza:

Szerintem meg ha azt irta volna,h bocsi nem vagy az esetem azzal sokkal tobb ferfinak (lehet h neked pont nem) nagyobb baja lett volna,mert egy csaj igy nyiltan lekoppintotta

2017. aug. 31. 18:24
 8/22 anonim ***** válasza:

"Míg a csajoknak rendszeresen simogatva van a kis buksijuk, akarom mondani egójuk, a pasik csak koppannak általában. " lol

[link]

2017. aug. 31. 18:25
 9/22 A kérdező kommentje:
Igen, nyilván itt magamból indulok ki, és nem kellett volna talán egy kalap alá venni minden pasit és minden nőt. Egy tenyészcsődör, aki nem is gondolkodik, csak cselekszik, nem fog siránkozni, mert ki van elégülve szexuálisan, még ha nem is tetsző nővel tette is azt.
2017. aug. 31. 18:34
 10/22 A kérdező kommentje:
*neki tetsző
2017. aug. 31. 18:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!