Miért van rossz érzésem ahányszor el kell mennem itthonról?
Akárhova kell mennem, borzasztóan nehéz elindulnom itthonról, főleg, ha a házon kívüli dolog tovább tart fél óránál.
Legyen az bulizás, mozi, iskola, vezetés, bevásárlás vagy bármi, egyszerűen megfogalmazhatatlanul szomorú és kétségbeesett leszek, ha menni kell.
Ráadásul az esetek 90%-ában a dolog alatt és után is érzem, hogy haza akarok jönni, ahol biztonság van. Emiatt sok dolgot elég nehezen tudok élvezni.
Persze, azért, ha belefeledkezem a dologba (pl moziban filmnézés, buliban pókerezés... stb) akkor egy darabig eltűnik ez a honvágy, de előbb-utóbb mindig visszatér.
Ha egyedül, ha családdal, ha haverokkal vagyok, mindig ez van.
17/F
Nekem elég erős szociofóbiám van, én is hasonlóan érzek, bár én inkább emberek közelében, de ha már kilépek az utcára, úgy érzem veszélyben vagyok...
Esetleg pszichológus vagy valami lazább nyugtató gyógynövény?
Amúgy egyik barátnőmmel beszéltük, hogy a buliban mindig a készülődés a legjobb meg amikor hazaérsz enni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!