Rossz anyatej? 8hos babam mar eszik de még cicizik is egy pár napja ahányszor anyatejet kap kihánya de az ennivalo az bent marad.
Figyelt kérdés
már nem lenne jo az anyatej???2014. febr. 25. 21:57
1/3 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy rossz anyatej, maximum olyan, hogy a baba nem fogadja el ( pl.menstruációkor). Szerintem csak túl eszi magát, vagyis ha eszik kanalasat, lehet, hogy csak "megszokásból", vagy ragaszkodás miatt szopizik, nem azért mert éhes. Az én kisfiam fordítva van. Bármit adok neki kanalasat,elkezd öklendezni, és sajnos elég sűrűn ki is jön neki. Aztan cicizik, de az bent marad.
2/3 anonim válasza:
szerintem is csak tele a pocó, és kijön :) esetleg a büfi dobja ki a tejcsit... vagy elevenkedik és kiugrálja
az anyatejnél nincs jobb, a világ legsterilebb, legoptimálisabb tápláléka (vírus, bacilus nem megy át az anyatejjel, 36,5 fokos hőmérsékletű, frissen gyártott, mert a mirigyek szívás közben termelik)
szóval ne aggódj :)
lehet, szopi után kicsit vállra kell venni a lurkót
3/3 A kérdező kommentje:
már joval evés után cicizik bufi is van minden és akkor is késobb kihánya
2014. febr. 25. 22:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!