Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ennek mi lehet az oka, mindig...

Ennek mi lehet az oka, mindig ahányszor kettőnél többen vagyunk valakikkel?

Figyelt kérdés

Amíg ketten vagyunk addig úgyahogy elbeszélgetünk, egymással foglalkozunk. Viszont ha hárman, négyen, öten, akkor már szinte mindig én leszek ott a felesleges harmadik, negyedik, ötödik a társaságban, akivel nem nagyon tudnak a többiek mit kezdeni. Próbálgatnak velem kommunikálni, meg én is velük, de ez tiszta erőltetett. Mialatt ők meg jól elbeszélgetnek egymással, jól elvannak.

Miért nem tudok meglenni kettőnél több emberrel? Mi lehet a baj?

2017. júl. 17. 06:53
 1/4 A kérdező kommentje:
És ilyenkor nem bunkók egyáltalán, ugyanúgy barátságosak, normálisak maradnak, csak egyszerűen látszik rajtuk nem tudnak mit kezdeni velem
2017. júl. 17. 06:54
 2/4 anonim ***** válasza:

Hat nem is tudom...

Vagy meg vagy szeppenve nagyon, vagy vagy csak nem talalod a közös szót a többiekkel... Ez lehet azert is mert mas az erdeklodesi korotok stb ..

2017. júl. 17. 07:38
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen vagyok, simán csak azért mert kiabálni sem szeretek és a másik szavába vágni. Egy csoportos beszélgetés alkalmával pedig gyorsabban váltakoznak a témák, minthogy mindenki szóhoz jusson, így inkább hallgatok.
2017. júl. 17. 07:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Ahogy a hármas is leírta, ugyanez van nálam, valószínű nálad is.
2017. júl. 17. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!