Békés megyében illetve kisebb városokban mennyire fogadják el az LMBTQI embereket? (a többi lent)
Szóval, békés megyei leszbikus vagyok, nehezen vállalom fel magam, mert félek a legtöbb ember reakciójától. (Félreértés ne essék, a véleményük nem érdekel, csupán nem szeretnék sem lelki, sem testi bántalmazásban részesülni)
Kérlek, osszátok meg velem a ti tapasztalataitokat. Főként békés megyei emberkék sztorija érdekelne, de más megye kisvárosi lakói is érdekelnének.
Rengeteget segítenétek, szóval vegyetek komolyan. Köszönöm.
Békés megyei vagyok, úgy vettem észre a fiatalabbakat annyira nem érdekli ez.
Tehát ha elmész például egy szórakozóhelyre a barátnőddel nem túlzottan zavar senkit, persze kaphatsz beszólást néhány pasitól, hogy na majd ő kigyógyít a csoda farkával.
Fényes nappal nem tudom mit szólnának ha mondjuk kézenfogva sétálnál a barátnőddel, az idősebbek nem túl toleránsak az biztos de nem gondolnám, hogy bárki nektek esne az utcán, persze negatív kommentekre lehet számítani.
Sajnálom, hogy ebben az élményben részesultél. A beszukult Magyarországon mindenesetre maradj óvatos, amig esetleg nem a fovarosban élsz. Barátaidnak azt ajánlom, mindenféleképp mondd el, mert ez is segít a kozosség láthatóságának fenntartásában.
Úgy érzem a parasztok, akiket itt kifogtál, csak véletlenul fújta ide a szél. Szép válaszokat is olvastam már ezen az oldalon.
A szexualitás abszolút MAGÁNÜGY!! Nem kell elmondanod senkinek,mint ahogy a nemmelegek se mondják el,hogy ők meg azok!
A másik pedig az,hogy ne akard,hogy elfogadjanak,inkább légy önmagad és szard ke ki mit mond!
Nem azért utájlák az emberek a melegeket vagy a lezbiket mert más a nemi identitásuk.
Hanem azért mert más bánásmódot próbálnak ezzel elérni.Jajj mert én meleg vagyok meg hideg....nem érdekel senkit megánügy nem kell hangoztatni.
Bemész a közértbe és megkérdezik egyből hogy te lezbi vagy ?
Nem! Nyugodj meg viselkedj természetesen ennyi.De kérlek ne lobbiz az eltérő nemi identitásoddal.
Mert sokan teszik ezt...
# 16 én azt válaszolom ilyenkor hogy magánügy.
ha megérti megérti ha nem nem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!