Békés megyében illetve kisebb városokban mennyire fogadják el az LMBTQI embereket? (a többi lent)
Szóval, békés megyei leszbikus vagyok, nehezen vállalom fel magam, mert félek a legtöbb ember reakciójától. (Félreértés ne essék, a véleményük nem érdekel, csupán nem szeretnék sem lelki, sem testi bántalmazásban részesülni)
Kérlek, osszátok meg velem a ti tapasztalataitokat. Főként békés megyei emberkék sztorija érdekelne, de más megye kisvárosi lakói is érdekelnének.
Rengeteget segítenétek, szóval vegyetek komolyan. Köszönöm.
Hidd el az előző válaszoló nincs egyedül azzal, hogy nem tudja mit jelent. Igen, számotokra ez egy fontos dolog, sőt ma már lassan trendi, de ettől még nem egy olyan alapdolog, ami miatt bárkit le kell oltani.
Miért vársz bármilyen elfogadást az emberektől egy ilyen témában, mikor te még azt sem tartod tiszteletben és annak is neki ugrasz, aki nem ismer egy nemzetközi rövidítést vagy nincs kedve utána keresni a googleben?
Lehet a melegekkel arrafelé senkinek nincs baja, de ez nem garancia arra hogy elviselik az arroganciát is és a bunkóságot.
Nos, a többi ember nevében nem beszélhetek ,de én Békés megyeiként azt kell mondjam, hogy elsősorban nem az alapján ítélek meg egy embert, hogy milyen a szexuális beállítottsága. Ha emberileg normális velem, akkor nem látom akadályát, hogy én is az legyek vele.
És valószínűleg a legtöbben ugyanígy gondolkodnak, szóval no para :) Egyébként se a legjobb ötlet szerintem megyénként csoportosítani az embereket, hiszen minden megyében előfordulhat mindenféle ember.
Most azert ugrottál nekem, mert nem tudom, higy mi a rak az a lmbtqi?
Igen en meg fogom tudni de remelem a stilusod miatt senki nem fogad el, es mindehol csak beled rugnak... melyen szivbol kivanom lezbikutya...
Ne törődj velük! Ha valaki ez miatt szól be, az őt minősíti le! Szerintem is gusztustalan egy meleg ember a hálószobában, de az a hálószoba, ettől még ő egy ember, akinek szimplán más jön be mint nekem. Aki azért beszól valakinek mert más, az egy nyomorék, ne törődj vele, valószínüleg egy 20.században megrekedt idióta.
Ui:
-Nem szimpik a kínaiak, a cigányok, az arabok, a melegek, de ettől még emberek, és megadom nekik a tiszteletet. Akik elítélnek másokat, azok azthiszik bennük nincs semmi kifogásolható? Nincs olyan tökéletes ember a világon, aki elítélhetne valakit a mássága miatt. Mindenki valamiben más, senkisem tökéletes, mindenkit utál valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!