Budapestiek! Ott is ez megy mint kisebb városokban? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Jelenleg megyeszékhelyen lakok, de laktam már kisebb városban is. Mind a 2 helyen azt vettem észre, hogy az emberek sok esetben mindenkit végig mérnek, pofákat vágnak, összesúgnak a háta mögött, néha még hangos megjegyzést is tesznek annak ellenére, hogy nem is ismerik a másikat. Budapesten is ez van, vagy ott mindenki siet a dolgára és nincs idejük a másikkal rosszindulatúan foglalkozni?2016. aug. 9. 10:28
1/10 anonim válasza:
Én ezt eddig nem tapasztaltam, de ha ilyen előfordulna valószínűleg fejberúgnám az illetőt, gondolom maradandóan... :-D Ami egyre gyakoribb, hogy a csajok a pasik farkát nézik a villamoson, de ez kifejezetten helyes és célravezető... :-)
3/10 anonim válasza:
Én is megyeszékhelyen lakom, laktam már máshol is, de sehol sem tapasztaltam ezt. (Pécs, Szeged)
5/10 anonim válasza:
Én egy Pest közeli kis városban élek, de gyakran feljárok.
Mindkét helyen gyakran tapasztalom a méregetést, pofákat vágást. A beszólogatás, mások háta mögötti kibeszélés igen ritka, mivel az emberek többnyire egyedül járnak az utcán.
Olyan emberek vágják nekem Pesten a pofákat, akik előtte/utána a kukában guberálnak. Ez már elég szánalmas.
Amúgy egy huszonéves lány vagyok. Visszafogott, nem divatos, de rendezett öltözködésem van, hozzá normál alkatom (ami a jelenlegi ideálhoz képest kövér). Az arcformám elég fiús. Mellé nagy az orrom (krumpli+elég hosszú is), és vékonyak az ajkaim.
6/10 anonim válasza:
Amúgy az önbecsülésed is a padló alatt van! Szóval kövér vagy és már a csöveseknek sem kellesz? A fiús arc mit jelent? Arcszőrzetet vagy szögletes arcot? Pest mellett merre laksz? Csömör, Mogyoród, Pomáz, Csillaghegy, Üllő, Monor, Tárnok, Zsámbék, Dunaharaszti, Leányvár? Van kedved beszélgetni? 33 éves voltam tavaly...
7/10 anonim válasza:
Elég nagy gond lehet a fejedben ha azt hiszed hogy végigmész az utcán és neked vágják a pofákat és rólad suttognak az emberek!
8/10 A kérdező kommentje:
Miért? Ha közvetlenül rám néznek és csinálják akkor mégis kinek szólna ez? Amúgy meg ez nem csak az én észrevételem. Ha nem tudsz a kérdésre válaszolni akkor inkább maradj csöndben, mert a te fejedben is probléma lehet ha nem tudsz egy egyszerű kérdésre válaszolni.
2016. aug. 9. 19:59
9/10 anonim válasza:
Bocs, a #6 bejegyzésemet véletlenül rossz helyre írtam, nem ide szántam... Csak rossz gombra kattintottam...
10/10 A kérdező kommentje:
Az nem neked szólt hanem a #7-nek. :)
2016. aug. 9. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!