Tényleg Miskolc a "roma főváros"magyarországon? Milyen ott az élet?
Figyelt kérdés
2017. aug. 25. 09:45
1/14 anonim válasza:
Hát szerintem azért Ózd és Salgótarján is labdába rúghat.
2/14 anonim válasza:
Én 10 éve voltam ott egyetemista, azóta is visszajárok. Teljesen élhető, barátságos város, néhány rosszabb környékkel. De az emberek többsége nagyon kedves. Egy alapszintű Krav Maga-tudás azonban már országszerte hasznos. Engem például Zalaegerszegen kóstolgattak, de nem lett belőle baj. :)
3/14 anonim válasza:
Az ilyen "alvilági" részeken tényleg van cigány, de a jobb helyeken nagyítóval kell őket keresni.
4/14 anonim válasza:
Hát nem tudom,mindenki azt mondja hogy ott nagyon sok van. Én győri vagyok és itt nagyon sokan vannak az tuti,bár Budapest is hasonló ilyen szempontból.
5/14 anonim válasza:
Átlagban annyi van, amennyi máshol. Nem tudom, honnan terjedt el ez a fóbia a várostól. Nem kell azokba a városrészekbe menni, ahol vannak és kész. De ez Pesttől Pécsig minden városra igaz.
6/14 anonim válasza:
Miskolci vagyok, es igen, sokan vannak. De mar nem csak a bizonyos reszeken, a belvarosban is sokan vannak, es sajnos a frekventaltabb helyeken is. Nokent gazspray nelkul elindulni egyedul nem ajanlott. :(
7/14 anonim válasza:
Miskolc, mint roma főváros...? Még nem találkoztam ezzel a fogalommal, bár elhiszem, hogy van alapja. Amúgy erre a címre Nyíregyháza is méltó lenne. XD
Személyes tapasztalatot nem tudok mesélni Miskolcról, de van olyan ismerősöm, aki nem jó szájízzel emlékszik rá.
8/14 A kérdező kommentje:
Utolsó:Én találtam ki ezt hogy roma főváros rá,hát nem találó?:DEgyébként csak azért nem nyíregyházát mondtam fővárosnak,mert ez nagyobb,és mégiscsak az legyen a főváros ami a legnagyobb:D
2017. aug. 26. 10:51
9/14 anonim válasza:
6# Nem tudom te hol járkálsz,talán Lyukóban,de egyáltalán nem kell gázspray és semmi ilyesmi. Hajnalba menteméjszaka jöttem meloból az Újgyőriről és soha senki még csak hozzám se szólt.Te miről beszélsz? Talán bulikba ha elisszátok az agyatokat,ott lehetnek balhék,ott kell esetleg megvédeni magad!
Egyáltalán nincs több cigány mint más ilyen nagy városban és semmivel sem rosszabb az élet! Támadások ,verekedések,betörések máshol is ugyanígy előfordulnak!
10/14 anonim válasza:
Kérdező! Azt elárulod, hány magyar megyeszékhelyen éltél eddig, legalább egybefüggően két hetet? Mert ha egy ilyen van, vagy egy sem, én hallgatnék. Az ,, ismerek onnan valakit" válasz nem helyettesíti a személyes tapasztalatot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!