Miskolc környékén metalheadek/rockerek? :D
Hol ismeritek meg a hasonló stílussal rendelkező embereket?
Ma a vonaton láttam egy fiút olyan kabátban, ami tele volt metal bandák logóival, egy kabinba ültünk, a füleséből kihallatszódott az Infant Annihilator, és egyszerűen jó érzéssel töltött el, hogy nem csak pávákkal és feketesereggel kell együtt utaznom... Sajnos ahhoz túlságosan is tiszteletben tartottam a zenehallgatását, hogy beszélgetést indítványozzak vele, de szerettem volna, meg...néha jól esne hasonló emberekkel bulizni/megismerkedni a környékről... A környéken élők ezt hogy érik el? :P
Jelen! bár én a 80as, 90es évek zenéiért rajongok, lemezeket gyűjtök. ha gondolod írhatsz, de a modern bandáktól én távol állok :)
ha szeretnél Infant Annihilator kedvelőkkel ismerkedni akkor őket a Corner, Zsiráf, Viking kocsmákban találod meg, vagy néha a népkertben/szinvaparkban bandáznak.
16/L
Én nem nagyon találkozok sajnos ilyenekkel :D
Pedig jó lenne.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!