Fenyegetnek mit tegyek?
Olyan környéken laksz, hogy mindig kell tartanod hasonlóktól, vagy mi a helyzet?
Paprikaspray sem legális, előző válaszomban rosszul írtam.
Itt az oldalon az alábbi kérdésben:
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__egyeb-..
Találtam ezt a cikket, hogy mit tehetsz:
Kérdező, ha megtámadnak, és védekezel, az teljesen legális. Az más kérdés, hogy manapság nincs igazságszolgáltatás, csak maximum jogszolgáltatás, és a tárgyalást többnyire az nyeri, akinek jobb az ügyvédje, vagy aki több pénzt nyom a bíró markába, de hát ilyen az élet Abszurdisztánban, a bűnözőnek több joga van, mint a becsületes adófizető állampógárnak. 2 hét alatt rend lesz :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
#7, olvasgasd kicsit a BTK-t, jót fog tenni neked. Ha nincs bűncselekmény, puszira neked senkit nem fog letartóztatni a jóságos rendőr bácsi. Nem a kommunista időkben élünk már, amikor rámutattál valakire, hogy szidta Sztálin bátyó édesanyját, és már vitték is az Andrássy útra, ideje lenne felfogni. Följelentesz valakit, az első kérdésük ez lesz, hogy "Tanú?" és "Bizonyíték?" Ja hogy az nincs? Akkor ügy sincs. Ennyi, meg egy Bambi.
De felőlem kipróbálhatod a gyakorlatban is, menj be a policájokhoz egy ilyennel. Már a portán körberöhögnek, bármilyen fogadást állok. A mínuszt pedig helyből kaptad is.
Mindenképpen szerezz be önvédelmi fegyvert! A gázspray teljesen legális, az baromság hogy törvénytelen. De lehet nálad kés is, ha a pengéje nincs 8 centi, simán magaddal viheted bárhova. Gáz-riasztó fegyverek elég drágák, és nem tuti, hogy használni is fognak. A gumilövedék már jobb, azzal fejbe is lőheted, meghalni nem fog, de alaposan elveszed a kedvét a szemétkedéstől...
A 7. válaszadó idiótának meg én is nyomtam mínuszt.
Én is a gázspray-t, gázpisztolyt javaslom.
Meglehet, hogy nem legális, de még mindig jobb tárgyalóteremben, mint az intenzív osztályon...
Ha fenyegetnek, leszarnám a törvényeket, jogom van megvédeni magam, ennyi.
"#5 Igen, ez a berögződött istobasag"
Az hát, istobaság. Nem, kis komám, a valóságban ez történik. Akkor is, ha nem bírja a gyomrod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!