Fenyegetnek suliba mi csináljak?
Szerintem ne csinalj vele semmit es ne rettegj tole.Csak onvedelembol uss, de lehetoleg tartsd magad tavol tole. Mar megvert volna ha meg akart volna verni....
Amikor tini voltam engem fel even keresztul mindennap terrorizalt egy ciganybanda, itt kb.24 emberrol beszelunk. Szunetekben korulalltak es magyaraztak h hogy fogok meghalni es en mindvegig nyugodt maradtam, minden egyes nap.
Iszonyu nehez volt, de a vegen lekoptak.Ha latjak h nem felsz toluk akkor befejezik....par osztalytarsamat anno megvertek, ez az egesz lelekjelenlet kerdese.
A szuleim utana magansuliba irattak:-))) Egyebkent lany vagyok, 55 kilo igy visszagondolva.....fogalmam sincs h tudtam a felszinen nyugodt maradni.
Vegulis egyszer akart egy srac megutni (volt pasi kb.18 voltam) es en kick boxoztam evekig, es viszakezbol eltortem az orrat.Ezzel csak azt akarom mondani, h hidd el h meg tudod magad vedeni:-))))
Stay calm:-)
Az egész rajtad múlik engem valaki zaklatna/fenyegetne megkeresném iskolán kívül és agyonverném akármekkora. Ha pedig nem vagy biztos magadban vigyél valami viperát/sokkolót.
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!