Anyumat hogy vegyem rá hogy eladjam?
Sziasztok ! Van egy 2 éves laptop és el szeretném adni 50 ezerért
Azért mert azon nem lehet játszani... és anyum azt mondja hogy ha eladom a drága gépet lósz@rt sem adnak érte.
Van 50 ezrem és ha el tudnám adni szintén 50 ért akkor jó lenne.
Hogy beszéljem rá ??
Köszi előre is a válaszokat ! :)
Tudod milyen laptopot kapsz 100 ezerért? Elárulom, haszontalant. A mai játékokat nem fogja vinni, nagyon max 2013-ig futnak rajta el a játékok, de az is csak szaggatva és ha jót fogsz ki.
Nem éri meg. Főleg hogy miután kihoztad az üzletből az is max 50 ezret fog érni.
Milyen laptopod van most amúgy?
Szerintem sem éri meg.
Inkább gyűjts még, 150 000 alatt nem igazán éri meg manapság pc-t venni laptopot meg aztán pláne nem.
Am a 150 is nagyon határérték, szóval még ne add el mert akkor géped se lesz a jelenlegi pénzed pedig kevés.
Én 210 ezerért vettem laptopot, mégis elég korlátolt játék terén, úgyhogy sok értelme nem lenne eladnod és venni egyet 100-ért.
100 körül egy használt asztali pc-t vegyél, azzal több játékkal tudnál játszani, de ahhoz meg kell egy 30-40 ezres monitor is.
Szüleim vették nekem .. de akkor összes osztálytársam szinte azt kapott és hogy nekem miért ne lehetne?
Hp notebook 250 g4
Azért mert gondolom ajándékba vették. Majd ha elmúltál 15 éves akkor elmész dolgozni és azon a pénzen olyan gépet veszel amilyen te szeretnél. Addig örülj hogy van saját géped. Nekem 16 évesen volt ilyen kategóriás gépem, miután összeszedtem rá a pénzt magamnak egy gyorsétteremben óránként 400Ft-ért.
Ő lenne az? Tényleg nem egy mai darab. De annyi pénzért ugyan ilyen procit kapsz, csak rá van írva hogy i3 vagy i5. De ugyan úgy 2 mag 2gh. Annyi hogyha ügyes vagy akkor olyat vehetsz amiben van videokártya, nem csak az alaplapi. De sokat ezzel a kettővel se fogsz érni.
Én azt mondom hogy régi játékok közül is sok jó van, játsszál azokkal.
Vagy gondolkozz el a konzolon, mert annak a belépő ára olcsóbb. Csak utána a használt játékok is 10 ezer körül vannak, az újakról nem beszélve, meg a multiplayerről.
Ha az az 50 ezer tényleg csak játszani kell akkor én a helyedben egy használt PS3-at vennék belőle egy rakat játékkal. Nem egy mai darab, és új játékok se jönnek már rá, de tele van már meglévő címekkel, és az interneten használtan fillérekért utánad vágják. És PS3-on még a multi is ingyenes.
A laptopodnak meg örülj hogy van és tartsd meg.
Nem ajándékba kaptam volt 80 ezrem ők meg kipótolták 😂...
Van konzolom de az nem ugyan az nem is a játék lenne a lényeg hanem a használhatóság mac mini re gondoltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!