Hogy vegyem rá anyumat a nyelv piercingre rá?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok és nem tudom, hogy hogy vegyem rá anyumat a nyelv piercingre rá. Állandóan mond valami indokot, hogy miért nem.. Titokba nem merem meg csináltatni, mert amint haza érek le buknék. Ma pl azt mondta, hogy az iskolában nem tolerálják. De direkt azért akarnám nyáron, hogy mire a suliba megyek, addigra rendbe jöjjön a beszédem. Pls HELP!2017. jún. 26. 19:44
1/7 anonim válasza:
Én múltkor felvetettem itthon a nyelc pc-t . Apám rám nézett és ezt mondta: - Az a szopáshoz kell.
3/7 anonim válasza:
Ha felhozol neki bármilyen értelmes érvet mellette, biztos engedékenyebb lenne. Ja, hogy nincs?
4/7 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem bele írni a kérdésembe, hogy gyökerek válaszára nem vagyok kíváncsi. Úgy érzem, eddig nem agyon született értelmes és olyan válasz, amelyre kíváncsi is lennék. A magánvéleményét meg mindenki megtarthatja magának.
2017. jún. 26. 20:22
5/7 anonim válasza:
Már ne is haragudj, de azt kérdezted hogy mivel lehet rávenni a kedves anyukádat. Nos, ha valami mellett érvelni akarunk akkor jellemzően valamilyen pozitív tulajdonságot, kedvező hatást, általa biztosított előnyt említünk meg példának, amellyel meg tudjuk győzni a másik felet hogy miért érdemes amellett dönteni és miért jobb vele mint nélküle.
Ez volt a kérdés és erre kaptál választ. Értelmezd.
6/7 anonim válasza:
Bizonyára az ő korában már nincs oda a piercngért.
7/7 anonim válasza:
Én 15 éves vagyok, 1 hete csináltattam. Anyukám engedékeny bizonyos dolgokban, de ezért is sokat könyörögtem. De nyilván ha a tied nem engedékeny, akkor semmivel sem fogod tudni rávenni, mert mindenki kiáll a saját döntése mellett! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!