Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy vegyem rá anyumat a...

Hogy vegyem rá anyumat a nyelv piercingre?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok. Ballagásomra szeretnék nyelv piercinget, de anyám hallani se akar róla. Orr pc-m már van, azt simán megengedte. Hogyan vegyem rá, hogy ezt is megengedje?
2009. márc. 28. 17:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Én a helyedben nem kérnék engedélyt.
2009. márc. 28. 17:45
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Az sem biztos,hogy jó ötlet,mert simán kivetetheti...

Egyébként én leülnék vele és megmondanám neki,hogy más NEM KELL.És ne vegyen semmit.Vagy nyelv pc vagy semmi!Így rájön milyen fontos neked ez.

2009. márc. 28. 17:50
 3/6 anonim ***** válasza:
én is ugyan igy vagyok,csak én 15 vok,és van orr pcm de a köldök pc nem engedi -,- viselkedj felnőttként,ne csak te dirigáálj...ha nem ugy csinálod,hogy ha vmit nem kapsz meg és hisztizel,akkor ballagásodra lehet h sikerül rávenni
2009. márc. 28. 20:07
 4/6 anonim ***** válasza:
14 éves létedre mekkora problémáid vannak az életben! :-) Ha nem engedi, hát nem engedi, majd megengedi később, ha már egy kicsit idősebb leszel! Minél jobban erőlteted, annál inkább megundorodik Anyukád a nyelv pc-től, és még úgyse fogja megengedni. Hisz amikor már megvan, és feldagad, és fáj, hááát nem túl szép látvány. :D
2009. márc. 29. 19:25
 5/6 A kérdező kommentje:
Tudom a hátrányait a nyelv piercingnek. Kb 2 hét amig fáj, aztán már csak azt kell megszokni, hogy ott van a számban. Egyébként meg köszönöm a válaszokat! Lehet hogy még várok vele pár évet.
2009. márc. 30. 17:13
 6/6 anonim válasza:
én anyud helyébe levágnám a nyelvedet és többet nemkéne neki könyörögnöd!
2010. márc. 15. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!