Hogy vegyem rá anyumat a nyelv piercingre?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok. Ballagásomra szeretnék nyelv piercinget, de anyám hallani se akar róla. Orr pc-m már van, azt simán megengedte. Hogyan vegyem rá, hogy ezt is megengedje?2009. márc. 28. 17:26
1/6 anonim válasza:
Én a helyedben nem kérnék engedélyt.
2/6 anonim válasza:
Az sem biztos,hogy jó ötlet,mert simán kivetetheti...
Egyébként én leülnék vele és megmondanám neki,hogy más NEM KELL.És ne vegyen semmit.Vagy nyelv pc vagy semmi!Így rájön milyen fontos neked ez.
3/6 anonim válasza:
én is ugyan igy vagyok,csak én 15 vok,és van orr pcm de a köldök pc nem engedi -,- viselkedj felnőttként,ne csak te dirigáálj...ha nem ugy csinálod,hogy ha vmit nem kapsz meg és hisztizel,akkor ballagásodra lehet h sikerül rávenni
4/6 anonim válasza:
14 éves létedre mekkora problémáid vannak az életben! :-) Ha nem engedi, hát nem engedi, majd megengedi később, ha már egy kicsit idősebb leszel! Minél jobban erőlteted, annál inkább megundorodik Anyukád a nyelv pc-től, és még úgyse fogja megengedni. Hisz amikor már megvan, és feldagad, és fáj, hááát nem túl szép látvány. :D
5/6 A kérdező kommentje:
Tudom a hátrányait a nyelv piercingnek. Kb 2 hét amig fáj, aztán már csak azt kell megszokni, hogy ott van a számban. Egyébként meg köszönöm a válaszokat! Lehet hogy még várok vele pár évet.
2009. márc. 30. 17:13
6/6 anonim válasza:
én anyud helyébe levágnám a nyelvedet és többet nemkéne neki könyörögnöd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!