Velem van a gond, hogy nem arra vágyom, amire a barátaim?
Az tényleg nem volt az, de nem jöttem ki belőle rosszul, hiszen nem csináltam soha semmi hülyeséget, osztályelső voltam és 98%-os felvételit írtam 8.-ban, ezért is engedték a szüleim, bíztak bennem. Talán még jó is, hogy így alakult, mert így már 17 évesen komolyan vettem a dolgokat, tudtam, hogy mit szeretnék elérni, tudatosan jöttem erre az egyetemre, 18 évesen már megvolt a két nyelvvizsgám, 20 évesen pedig a saját autóm stb...
Tény, hogy ha nem kezdek el 13 évesen bulizni, nem unom meg ilyen hamar, és én sem lennék még ilyen "felnőttes", de úgy érzem, hogy az egyetemen mindenki olyan gyerekes hozzám képest, pedig van, aki idősebb is nálam 2-3 évvel.
,,1-2 hostess munkára megy el, mert pl. a póthaját nem hajlandóak fizetni a szülei"
Madarat tolláról, embert barátjáról............
Szerinted nem kéne velük barátkoznom többé egyáltalán? 7 év van mögöttünk együtt, amiben volt minden, de a legnagyobb problémáknál mindig ott voltunk egymásnak. Emiatt nehéz is lenne azt mondani, hogy már nem egyezik az értékrendünk, úgyhogy fejtsetek el...
És valahol félek is tőle, hogy nem marad egy barátom se, és akkor talán bennem van a hiba, hogyha senkivel nem tudok jóban lenni...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!