Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincsenek barátaim, mi lehet a gond?
Hát mivel nem osztottál meg semmi háttérsztorit így bármit írhatunk, de úgy viselkedek most majd mint a profi pszichológusok (óra bér 10000Ft) mi a problémája? miért érzi ezt? a válaszok önben rejtőznek kedves ne nyomja el őket, együtt majd megfejtjük a probléma okát, de addig is húzom az időt feltett kérdésekkel, mert az óra bérem 10000 ft, szóval történt magával mostanában valami rossz dolog, esetleg magában zuhant, amitől ezt a reakciót válthatja ki másokból?
LE A POLGÁRPUKKASZTÁSSAL, idd a szavam idd!! MINTHA IVÓVÍZ VÓNA ÉS A SIVATAGBAN LENNÉL 4 napja KISZÁRADVAAAAAAAAAAAAAAAAA.
Nekem évek óta nincsenek barátaim. Igazából megszoktam, hogy suliban nem beszélek szinte senkivel szünetben és hogy rólam sokszor meg is feledkeznek :)
Sad story
De ez van. Nem hinném, hogy teljes mértékkben velem van a baj, szerintem az osztálytársaim túlságosan is mások, mint én. Persze én is tudnék közeledni. Amúgy nincs köztünk semmi rossz, csak ők leszarnak engem, én meg leszarom őket.
Az, hogy nálad mi a helyzet, nem tudom, mivel nem irtál semmi konkrétat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!