Úgy érzem kimaradok mindenből, nincs társasági életem, ez gáz? 15/l
Szerintem nincs veled semmi baj,sőt!
Sajnos a tinédzserek nagy része olyan,mint a te jelenlegi osztálytársaid:isznak,dohányotnak,buliznak.(Az utóbbival még talán nem is lenne baj.)Az viszont dícséretes,hogy te nem ilyen vagy;és ha nem szeretsz buliba járni,akkor csak mások miatt nem kell.
Tedd azt,amit szeretsz,tartsd a kapcsolatot azokkal az emberekkel,akikkel jól érzed magad,és akik nem lehúznak;a többiekkel ne foglalkozz,hisz amint írtad is,ők sem nagyon keresnek téged.
szia
ebben a korban én is ugyan így éreztem, mint ahogyan most Te
Hidd el, nem veled van a baj, te gondolkodsz normálisan (cigi? 25 vagyok de soha nem cigiztem!!minek növelném a tüdőbaj kockázatát? pia? oké, alkalmanként, mértékkel! 15 évesen nem ittam).
Elhiszem, hogy menni szeretnél szórakozni, és hiányzik a régi csapatod. Idővel jobb lesz ez, próbálj egy kicsit nyitni az újak felé. Elég ha 1-2-vel jóban vagy, utána elvisznek buliba, ha 1x elmész velük, legalább kipróbálod, és ha nem tetszik akkor nem mész velük többet :)
Esetleg a másik évfolyamból? nincsenek összevont órák? onnan is lehet barátkozni :)
Nem tudom, hogy nézel ki, de nem árt, ha csinos vagy, különben cikiznek. A fiúk is könnyebben észrevesznek, és bevesznek a csapatba. Sokszor a fiúk jobb haverok, mint a lányok! (mindenféle szerelmi viszony nélkül).
Remélem azért tudtam segíteni
25/L
Bocsánat,"dohányoznak",azt akartam írni.
Amúgy még annyit,hogy örülök,hogy te nem azon az úton jársz,mint a jelenlegi osztálytársaid.Tudom,hogy kívülállónak érzed köztük magad,de hidd el,hogy ennek késöbb örülni fogsz,hogy te nem zűlltél el fiatalon.:)
Elég hosszú a kérdésed, de ha jól értem, akkor te nem igazán szeretnél bulizni, de félsz, hogy kimaradsz valamiből és főleg attól félsz, hogy mások kinéznek emiatt.
Először is nem vagy gáz. Nem mindenki szeret bulizni, nincs ebben semmi. Rengeteg más tevékenységgel is el lehet tölteni a szabadidőd. Másrészt bulizni sem gáz vagy lenézendő, és mivel még nem próbáltad, én a helyedben adnék neki egy esélyt. Sokan lerészegednek már 15 évesen is, de ha megiszol egy sört vagy bort, akkor semmi bajod nem lesz (a töményeket kerülném a helyedben). Azzal csak magadra vonod a figyelmet, ha nem iszol és majd biztos lesz valaki, aki itatni akar, úgyhogy okosabb, ha keveset és lassan iszol. Ha nem akarsz cigizni, ne cigizz. Egészségtelen és nem is egy nagy kaland. 15 évesen csak azért érdekes, mert tilos. Az mindenképpen fontos, hogy olyanokkal menj, akikben megbízol és szólj a szüleidnek is, hogy ha bármi félremegy, akkor érted tudjanak menni. Szerintem nyitnod kellene az osztálytársaid vagy az énekkaros lányok felé. Ők nyilván elkönyveltek már úgy, mint akit ez nem érdekel, szóval neked kell kezdeményezni.
Aztán ha már van tapasztalatod és nem jött be a bulizás, akkor fogadd el és foglalkozz olyan dolgokkal, amik érdekelnek.
Azt azért ne felejtsd el, hogy ha érdemi társasági életet szeretnél élni, az hosszabb távon az alkohol és valami bulizásféle teljes kizárásával elég nehezen működik. Az emberek márcsak ilyenek. Szeretik az alkoholt meg a zenét.
Én 17 éves vagyok, de teljesen ugyanez van velem, mint veled kérdező! Semmi baj nincs abban, ha te ezekben a dolgokban nem találod meg a szórakozást. Találj valami hobbit, vagy helyet/csoportot, ahol hasonló érdeklődési körű emberek vannak, mint te. :)
Én az osztálytársaimmal azóta sem nagyon barátkozom... jóban vagyok velük, de beleakartak vinni a drogozásba, ivásba...stb. Szóval ott leálltam a barátkozással. Keress a sulin kívül barátokat, én is azt tettem.
Én az 'iszogatósabb, cigizősebb' fajta vagyok.
Szerintem semelyikőtökkel sincs baj, igaz nagyban eltérhet a mentalitásotok, az érdeklődési körötök, de ez nem feltétlen azt jelenti, hogy valamelyikőtökkel probléma van.
Én például úgy fogom fel ezt az egészet, hogy még most, amíg nem vállalok állandó munkát, nem megyek egyetemre, stb; addig kihasználom ezt az életkort a szórakozásra. Beállíthatok mindenféle neveletlen trógernek, de én igen is piához nyúlok a maximális élvezet elérése érdekében.
Olyan szinten felszabadulok, mint egyébként soha, ha rágyújtok egy-két szálra nagyon jól esik.
Jöhetnek a kommentek; Később nagyon meg fogod bánni, elrontod az életed.. Lehet ezt is mértékkel bármilyen hihetetlen.
Most még erre koncentrálok, később valószínűleg megkomolyodok, de aki ezt kihagyja az életéből, az tényleg kimarad valamiből.
Én 31 vagyok, 15 évesen ugyanígy voltam azzal kiegészítve, hogy el sem engedtek volna. 9.-ben 9re, 10.-ben 10re, 11.-ben 11re kellett otthon lennem, aztán 18 évesen már nem volt ilyen korlát. Akkor volt néhány megborulásunk, mert hogy már 18 évesek vagyok és megtehetem, de miután kipróbáltam, úgy éreztem, hogy semmiből nem maradtam ki korábban.
Amikor csak te vagy józan egy társaságban, akkor rájössz, hogy azok a jó sztorik nem pont úgy történnek, ahogy később mesélik.
De szerintem ki kell próbálni, hogy ne érezd rosszul magad emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!