Miért van az hogy én kimaradok mindenből?
De miért nem mondtad hogy higyjék már el nem kell telefon hanem mp3 kell?
És amikor nem kaptál semmit akkor mit mondtak miért nem? Biztos volt valami okuk rá hogy csak egy hónap múlva.
Ez az édességes dolog is lehet két külön eset. Lehet amikor te nem voltál otthon akkor nem voltál egy hétig. Amikor meg más nem volt az csak azért volt mert kicsit tovább maradt suliban. A kettő nem ugyanaz.
Váltig hangoztatod hogy "mindig ez van" meg barátnőd is csak sorolja sorolja de semmi mást nem hoztál fel csak ezt a két dolgot.
Olyan van még hogy mp3 lejatszo a mai világba? Az nagyon elavult én se dobnék ki rá penzt. Szerintem orulnod kellett volna a telefonnak akkor megkaptad volna. Szerintem ugy voltak vele a szuleid hogy a telefont nem kérted azert nem kaptad meg végul, az mp3-at meg ők is hulyeségnek tartották a mai világba már. Sajnos egyszer én is jártam igy és én is utolag jottem rá hogy nem nekem volt igazam.
Ha viszont sokszor érzed ezt akkor jo lenne velük megbeszélned biztos meg fognak nyugtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!