Itt a Gyakorin átlagban hány kérdést olvasol el alkalmanként? Én mennyire válaszolsz?
Figyelt kérdés
2017. júl. 10. 15:55
1/8 anonim válasza:
túl sokat :/ mindegyikre, kivéve amin látom hogy troll kérdés
2/8 anonim válasza:
Értelmes kérdésekre ha tudok válaszolok. néha egész nap itt vagyok, mert nincs jobb dolgom (nem a nyári szünet miatt mert már nem is tanulok) Troll kérdést bejelentem, vagy ugyanolyan stílusban válaszolok. A buta kérdésekre meg buta választ adok.
3/8 anonim válasza:
Ebben a kategóriában mindet, amire tudok válaszolok (bár ez hangulatfüggő, tegnap lusta voltam írni) A többi kategóriában inkább olvasok. Írni még ritkán szoktam a politikához,utazáshoz és állatokhoz. Egész nap itt ülök a gép előtt. Irodai munkám van, lényegében munkaidőben sem csinálok mást csak kávézgatok meg itt válaszolok az idétlen kérdésekre. (Ha nagyon fáradt vagyok akkor megyek az Ezotériába trollkodni :D)
4/8 A kérdező kommentje:
Jó fejek vagytok, mindenki kapott egy zöld pacsit!:)
Akár mindhárom választ én is írhattam volna. Kedves embereknek segítek, trollokat szénné oltom!:)
2017. júl. 10. 16:39
5/8 anonim válasza:
Nagyon sokat megnézek, számot nem tudnék mondani. Viszont max 10-re válaszolok egy nap.
6/8 anonim válasza:
Minden nap a friss kérdéseket az ezo,emberek,politika kategóriában, néha a szex témát is megnézem, azért néha, mert olyan gyerekes kérdések vannak többnyire.
Ha a toppon vagyok agyilag, akkor szívesen olvasgatom a tudományok kategória kérdéseit és válaszait.
Naponta minimum száz, maximum 250 kérdést olvasok el.
7/8 A kérdező kommentje:
Azta 6#! Azt hittem, hogy én a napi 30 kérdés elolvasásommal már fanatikusnak számítok. 100-200-tól már kifolyna a szemem. Már csak ezért a teljesítményedért is kapsz egy zöld pacsit!:)
2017. júl. 10. 20:46
8/8 anonim válasza:
Pár kategóriában átnézem az első 1-2 oldalt, talán napi 20 amire válaszolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!