Szerintetek nem gáz havernak, aki alkalmanként segített, eladni egy tárgyat, hogy helyette másikat vegyek?
Figyelt kérdés
Egy haveromnál laktam fél évig fix összegért, közben le voltam sokszor égve, ő segített néha annyiban, hogy megosztotta velem a kajáját vagy meghívott egy italra. Majd úgy döntöttem elköltözök, de még előtte úgy alakult, hogy a pasim is ott töltene pár napot, amiből végül 3 hét lett. Ott hagytam nála egy kenyérpirítót, amit rendszeresen használ. Viszont nekem is jól jönne a pirító, csak nem tetszik a színe, és másikat vennék. Szerintetek nem gáz, ha azt mondom neki, hogy megtarthatja, eladom neki, mondjuk 3000 ft-ért, és azt kicsit megtoldva veszek egy másikat?2016. nov. 2. 17:02
1/3 anonim válasza:
Szóval sokszor kisegített, 3 hétig ott volt a pasid (aki gondolom nem fizetett, vagy igen) és te képes lennél elkérni 3 ezer forintot tőle?
Őszintén: szerintem gáz.
2/3 anonim válasza:
Hát eléggé gáz. Ennyire fillérb.ó ne legyél már... hagyd ott neki, simán fedezi azt, amit te felzabáltál, felittál nála és még a pasidat is odaköltöztetted egy plusz Ft nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!