Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek ez igy igazságos?

Szerintetek ez igy igazságos?

Figyelt kérdés

Szaisztok emberek!

Most nagyon ideges vagyok...

De vajon miert ideges ez az ember ha van egy szerető családja? N E M T U D O M! Na de mesélek is egy storyt amiben én is benne vagyok. Szoval egy szép nyári délutánon össze ültünk a haverokkal és a baratokkal. Elég hideg volt mert tavasz volt :(. Na de se baj kihoztuk a kaját az asztalra, mikor készülöttem volna az evésre észre vettem hogy nincs kenyér az asztalon :/ mondtam magamba se baj. Bementem a házba és az egyik fiokbol vettem ki 120 ft-ot. Utana kijottem es szoltam nekik hogy elmegyek a sarki boltba. Na es most jott a fekete leves. Bementem a boltba es pont 120 ftba kerult a kenyér még szerencse hogy elhoztam az összes pénzem. Utana kijottem a boltbol es vissza mentem hozzajuk letettem a kenyere az asztalunkra es bementem átöltözni mire kijöttem a házból már csak 3 szelet kenyér maradt :/ nagyon szmoru lettem. De utána jött a karácsony és minden jora fordult :)

2017. jún. 24. 20:09
 1/6 anonim ***** válasza:
65%

"Szoval egy szép nyári délutánon ... Elég hideg volt mert tavasz volt..."

"De utána jött a karácsony és minden jora fordult"

Most akkor mi van? Egy olyan történtet meséltél el, amit pár perc alatt éltél át. Nyáron kezdődött, aztán hirtelen tavasz lett, utána meg már karácsony. Máshogy vagy jelen az időben mint mindenki? Vagy ezt hogy hoztad össze?

2017. jún. 24. 20:27
 2/6 anonim ***** válasza:
74%

Ez aztán a koherencia :D

Látom, unatkozol.

2017. jún. 24. 20:44
 3/6 anonim ***** válasza:
56%
Te fogyatékos vagy?
2017. jún. 24. 20:46
 4/6 anonim ***** válasza:
60%
Nemhogy örültél volna, hogy hagytak neked kenyeret. Egy hálátlan dög vagy
2017. jún. 24. 21:23
 5/6 anonim ***** válasza:
60%

Tehát nyártól a következő év karácsonyáig ott ültetek az asztalnál?

Ha te tavasztól karácsonyig öltöztél, jó sokáig kitartott az a kenyér, ne panaszkodj.

2017. jún. 24. 21:26
 6/6 anonim ***** válasza:
59%
Jönnek a trollok.
2017. jún. 24. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!