Ez igazságos volt a matektanáromtól?
Hétfőn írtuk meg az év utolsó dolgozatát. Azonban én tegnap nyelvvizsgázni voltam, ezért több más osztálytársammal együtt-mivel késő estére értünk haza-már nem tudtunk készülni a mai matekdogára
Eddig az volt a szokás,hogy ha nem írtuk meg, akkor másnap egyeztetünk, hogy mikor írjuk meg.Ma óra előtt kiderült, hogy a tanár néhány gyerekkel megbeszélte múlt héten, hogy akik nem írják meg hétfőn,azok kedden írják, de ezt nem mondta el az egész osztály előtt, ezért nem is szereztem róla tudomást sem. Ma mikor órán kérdezte, hogy ki nem írt, akkor jelentkeztünk,és mondtuk, hogy vizsgán voltunk,nem érdekelte,azt mondta, hogy biztos csak ürügyet találtunk ki, hogy ne kelljen dolgozatot írni,és meg kellett írnunk a dogát. A baj az, hogy nekem ezen az egy dolgozaton az év végi jegyem múlik. Az egyik osztálytársam,aki később ért be (kb. 10 perccel) az órára, ő már meg sem írta, hanem majd szeptemberben felel. Nem érzem azt, hogy a tanár igazságosan járt volna el, és azt pedig felháborítónak tartom, hogy azt sem fogadja el, hogy a nyelvvizsga nem ürügy,és emiatt a kellemetlen helyzet miatt lesz 5-ös helyett 4-esem,ráadásul ez a jegy már kell a továbbtanuláshoz.:( Nektek mi erről a véleményetek?
17/L
Szerintem jogos a tanár döntése. Nem bejelnetés nélküli dolgozat volt. Ezért előre kellett volna készülni.
Az hogy Te nyelvvizsgáztál az nem az ő problémája. Ha az érettségid előtt egy nappal nselvvizsgáznál akkor is érettségizned kellene az előre bejelnetett napon. Ilyen az élet.
Sejthetted, hogy megíratja utána, alig van már pár nap az iskolából (szerintem sejtetted is).
Kikönyörögheted még az ötöst, csak mutasd meg hogy érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!