Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek ez így igazságos?...

Szerintetek ez így igazságos? (többi lent. )

Figyelt kérdés
Helló. A következő lenne a problémám.. 18 éves vagyok, dohányzom, ahogy mindenki más is itthon. Általában mi, azaz én töltöm a cigit itthon. Édesanyám mindig megkér, hogy csináljak neki, ügye holnapra, mert dolgozik.. én egyenlőre még nem dolgozok, majd októbertől ha minden jól megy. A lényeg: én megtöltöm neki a cigit, ezután ő elrakja a dohányt és a megtöltött cigit is. Ezáltal nekem nincs cigim, és nem tudok cigizni. Elmondása szerint "nem érdemlem meg, nem teszek érte semmit." Holott, nem csak ülök és nézek egész nap.. Lefestettem az összes ablakot, ajtót.. mert most kezdtük a felújítást, és kb mindent én csinálok meg.. Ez így fair szerintetek? Előre is köszi.
2016. aug. 29. 21:07
 1/6 anonim ***** válasza:
35%
Inkább örülnél, hogy védi az egészségedet.
2016. aug. 29. 21:14
 2/6 anonim ***** válasza:
79%

1#

Ilyen körülmények között ez nem a "kérdező egészségének védelme" kategória.

2016. aug. 29. 21:21
 3/6 anonim válasza:
39%

Egyet értek az elsővel.

Egyébként gondolj bele: 18 éves fiatal vagy, nincs (egyelőre) munkád, kereseted, gondolom, édesanyád pénzéből van a dohány. Hiába te töltöd meg, az még nem ér fel egy napi 8-9 órás melóval...

Inkább azzal kellene foglalkoznod, hogy leszokj (nagyon sok munkahelyen nem tolerálják a dohányzást), és esetleg édesanyádat is bevonhatnád.

Biztos, hogy életed végéig bűzölögni akarsz a cigitől...? (Nincs parfüm, ami elfedné.) A későbbi problémákról nem is beszélve (köhögés, száj betegségek, gyulladások, és a legjava, a rák...).

2016. aug. 29. 21:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem, nem az... én is anyának töltöm a cigit munkába, de nekem a dohányt itthon hagyja... nem tudom mit kezdenék magammal cigi nélkül... o.O XD Mondd el neki, hogy ez számodra problémát jelent.. vagy... a dohányból sunyiba magadnak is tölts ki 20-25 szálat (vagy amennyit szívsz egy nap), és meg van oldva. :D
2016. aug. 29. 21:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Rakj félre annyit, amennyi kell neked.

Egyébként tényleg jobb lenne, ha leszoknál, viccen kívül. Van olyan ismerősöm, aki oxigéntartályra van kötve, hidd el, nem szívderítő dolog. Ő is lesz@rt mindent és cigizett keményen. :(

2016. aug. 29. 21:42
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem akarok senkit befolyásolni, de szokjál le, láttam, hogy mire képes az a mocsok cigaretta:

A baloldali kép az egészséges tüdő, a másik önmagáért beszél:

[link]

2016. aug. 30. 01:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!