Hogy telt ma a napotok és milyen lesz a hétvégétek?
Lányok, fiúk, írjátok meg, ha nem teher.
Életkort is és nemet is tüntessetek fel!
Szenvedtem, és ostoroztam magam, hogy tanulni kéne de közben meg olyan sokmindent csinálnék.
Ennek ellenére ma már elkezdtem, holnaptól pedig csak mégjobban tanulok, hétvégére is ez a célom. 27-én vizsgázom.
21/F
Itthon voltam, a párom agybajt kapott a hülye meló miatt - be kellett mennie az officeba, pedig nem tervezte.
Délre hazaért, aztán go pizzázni, majd ő dolgozott tovább.
Én főztem gombapörköltet, és angoloztam.
Most a nyaralásról informálódunk, aztán sört bontunk, és szeretkezünk.
Holnap őt bezavarom az officeba mert meglepi tortát csinálok neki :)
Szombaton kv- wurst és felköszöntöm (ha meleg lesz, kimegyünk Tiefenbrunnenhez úszkálni), vasárnap meg food-feszt Lenzburgban, aztán én főzök csirkepörit még este.
28n
Ma felkeltem fél 8-kor, hogy még viszonylag hűvösben leadjam a bizonyítványomat a suliban. Utána kiraktam a nyuszit a fűbe a nagy ketrecébe, a benti ketrecet kitakarítottam kimostam, de ez előtt még adtam reggelit a kutyámnak és a macskámnak. Utána a macskát beengedtem, a fotelemben aludt délutánig, addig én reggeliztem, megcsinálfam a napi erőnléti edzést, majd megcsináltam 2 logót a 99designsre. Délután sokat járkáltam az udvarra, mert a nyuszi midig azzal szórakozott, hogy felborította a vizes tálját, aztán beraktam neki a nehezebb kutyatálat, azt nem bírta felborítani. Adtam neki málnát és meggyet, közben fotóztam, mert a meggy levétől az egész szája piros lett és a lába is olyan lett kicsit. Miután felkelt a barátom (éjjeles volt), játszottam vele Farming Simulatorral, aztán neki dolga akadt, addig inkább csak tengődtem, figyeltem a GyK-t, a 99designs-et, aztán estefelé megetettem az állatokat, a nyuszit beraktam a benti ketrecbe, megvacsoráztam, megfürödtem és neteztem.
Holnap reggel és délelőtt megint logót szeretnék csinálni, délután megyek vezetni, aztán a többi kialakul.
Szombaton csak annyit tudok, hogy akkor is mennem kell vezetni, vasárnap meg passz.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!