Hogy telt a hétvégétek?
Szombaton reggel Garfield és Barátait az RTL-en néztem,
majd délután kimentem a kutyával hógolyózni, délelött és este net...
Vasárnap reggel megint Garfield, majd net kicsi tanulás és megint netezés.
szombaton találkoztam egy pasival és csókolóztunk.. xD
ja és elhagytam a telefonom...
ma kaptam kölcsön egy telefont és délután óta keresgélek a neten
és most találtam egyet, és azon izgulok hogy enyém legyen xD
Szombat hajnal anyag keresés a plakáthoz(lecke).
Szombat reggel net.
Szombat délután venni ragasztót, és utána a legjobb barátnőmmel sétálgatni a hóban.
Szombat este Tv.
Vasárnap hajnal, bírkózás a nyomtatóval.
Vasárnap reggel, kinyomtatni pár képet, és megnézni az Austral Open férfi döntőjét.
Délután átmenni egy barátnőmhöz, hogy megcsináljuk a plakátot.
(most értem haza, pedig 2 kor elmentem már...)
És most kéne tanulni is...:/
Péntek délután:
Ebéd után elmosogattam,elpakoltam a szobámban,elmentem korizni majdnem 4órát koriztam.Este hazajöttem lezuhanyoztam bekefüdtem tv-zni.
Szombat:
fél 10-kor felkeltem,tv-ztem,tanultam egy keveset,majd ebédet főztem(félig),ebédeltünk(anyumék dolgoztak),majd tanultam még egy kicsit,gépeztem,végül elmentem korizni kb. 2órát koriztak és találkoztam egy helyes sráccal:) de az le se sz*rt:( én meg nyuszi vagyok:( aztán hazajöttem tv-ztem.Aggódtam egy sort keresztapám miatt,hogy mi történt de kiderült h nincs baj.Aztán zuhanyoztam és aludtam.
Vasárnap:
Felkeltem 9kor,tanultam,ebédeltem,gépeztem,segítettem anyumnak és most megint itt vagyok:)
15/L
Rally versenyen voltam.
Este grill a haverokkal. Majd kamion party ( kamion hátuljába dance.)Majd 1 kis Rallykocsikázás hajnal 4kor :)
Szombaton reggel felébresztett a telefon.
Később kicsit felkeltem, és gépeztem.
Olyan délután 4kor kiderült, hogy meghalt a külföldi és ott is élő mamám.:S
Utána próbáltam valamennyire anyámat vígasztalni.
Estefelé elmentem futni.
Utána meg számítógépeztem.
Vasárnap reggel számítógépeztem, utána elkísértem anyámat a Keleti pu. ra. (mert ugye el kellett utaznia ki külfőldre)
Utána meg este már csak gépeztem, meg tv-t néztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!