Mi bajuk az embereknek? Tobbi lent.
Azt veszem eszre sajnos mar egy ideje ,hogy az emberek ahol tudjak elitelik a masikat.. De miert?
Miert nem baratkoznak egy teltebb lannyal? Miert inkabb a vekony lanyok a mai vilagban a jok? Persze en ertem hogy ez a fiuknak alap ,hogy egy lany csinos vekony legyen.. (Tisztelet a kivetelnek bar nem sok van ..) En is belatom ,hogy altalaban egy vekony lany/no hamarabb beilleszkedik.. Hozza odamennek baratkozni/ismerkedni meg a teltebbeket ott hagyjak aztan majd csinal valamit.. Miert tortenik ez? ( akar betegseg miatti koverseg akar sajat 'hiba miatt")
NORMALIS VALASZOKAT SZERETNEK.AKINEK EZ NEM MEGY NE IS IRJON IDE. KOSZONOM ELORE IS !!
Holnap irok neked privit és bővebben leirom amit én tapasztaltam, és hidd el, sokkal jobb kedved lesz tőle !!! :)
-egy szintén teltebb lány-
"Persze en ertem hogy ez a fiuknak alap ,hogy egy lany csinos vekony legyen..."
Akkor mi a kérdés?
És ezt a betegség miatt kövér dolgot felejtsük el. Az ilyen nagyon ritka. Pont fordítva, azért lesz beteg, mert kövér.
Erre csak 1 válasz van: biológiailag a férfiak agya nem barátkozásra van beállítva az ellenkező nemmel.
Ha olyat látnak, ami a saját világuknak/elvárásuknak nem megfelelő, azt 'kilökik' a környezetből, és jobb esetben úgy csinálnak, mint ha ott se lenne az illető.
Ezt el kell fogadni addig, amíg nem sikerül lefogyni, vagy betegség esetén nem találsz egy hasonló partnert, vagy egy olyat, aki elfogad így is.
Addig lányokkal barátkozhatsz. Ha van jó tulajdonságod, akkor nekik nem számít a külsőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!