Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Undoritó a lakótársam, mit...

Undoritó a lakótársam, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Én jelenleg 20 éves vagyok, okj-n tanulok, mig ő 25 és másodéves az egyetemen passzivban, szoval dolgozik. Reggel 8-ra megy, szoval 7 körül indul. A reggeli rutinja: felkel, felrántja a redőny, énekel(ebben az esetben inkább fröcsög) vagy tornázik. Hang nélkül énekel és emiatt inkább valami maszturbáciohoz hasonlo cuppogás jön ki a száján). Ezzel annyi gond van, hogy legtöbbször 10-12-13 orát dolgozom és mikor hazaérek 11-re melobol, 12-re sikerül lefeküdnöm és cirka 2orával az ébresztő előtt felkelt, akkor picit ki vagyok bukva és olyan vagyok, mint egy megcsonkitott zombi a walking deadből. Cirka 20-25 nap alatt elhasznált 32 tekercs wcpapirt, amit csak azzal tudok magyarázni, hogy szájon át kitörli a vakbelét is. A papirt én szoktam venni, 32db nagyjábol 1200ft. Ő sokszor inkább vesz olcso papirzsepit, hisz "jovanazugy", majd pár nap mulva, mikor nem jön a wcpapir cargo akkor vesz egy 4es olcso pakkot, amit felemészt 2 max 3 nap leforgása alatt. Én családias alak vagyok, megszoktam, ha veszek magamnak valamit, akkor másnak is. Ezt a gesztust(amikor vettem neki egy csokit) úgy jutalmazta, hogy kettőt beleharapott, majd az éj leple alatt kidobta a kukába és csak másnap vettem észre a félig megrágott édességet. Azt már meg se emlitem, hogy a pár honapos együtt lakásunk alatt egyszer nem kinált meg semmivel, sőt inkább lebaszott mert behuztam a 85ftos Drinky koláját, amit kartonszámra fogyaszt és vásárol viz helyett.

Ezt a "cry for helpet" végső elkeseredésemben irtam ki a lépcsőházbol, ugyanis ide vonulok, amikor nekiáll enni, köszönhetően az ordas cuppogásnak és extrémista csámcsogásnak amivel ő eszi a megmikrozott mirelit sajtal töltött pulykamellet.

Ötleteket, bármiféle mentális segitséget és egy jó pszichiáter telefonszámát szivesen várom.

Ui.: Bocsi az esetleges helyesirási hibákért, telefonrol pötyögtem.

2017. máj. 29. 20:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Viseld el akkor. Ne vegyél nekik csokit, egyebeket. Minek?

Wc papírt meg annyit vegyél, ami neked elég, és rakd el.

Vegyél füldugót, és nem hallod a cuppogását.

2017. máj. 30. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!