Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Undoritó a lakótársam, mit...

Undoritó a lakótársam, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Én jelenleg 20 éves vagyok, okj-n tanulok, mig ő 25 és másodéves az egyetemen passzivban, szoval dolgozik. Reggel 8-ra megy, szoval 7 körül indul. A reggeli rutinja: felkel, felrántja a redőny, énekel(ebben az esetben inkább fröcsög) vagy tornázik. Hang nélkül énekel és emiatt inkább valami maszturbáciohoz hasonlo cuppogás jön ki a száján). Ezzel annyi gond van, hogy legtöbbször 10-12-13 orát dolgozom és mikor hazaérek 11-re melobol, 12-re sikerül lefeküdnöm és cirka 2orával az ébresztő előtt felkelt, akkor picit ki vagyok bukva és olyan vagyok, mint egy megcsonkitott zombi a walking deadből. Cirka 20-25 nap alatt elhasznált 32 tekercs wcpapirt, amit csak azzal tudok magyarázni, hogy szájon át kitörli a vakbelét is. A papirt én szoktam venni, 32db nagyjábol 1200ft. Ő sokszor inkább vesz olcso papirzsepit, hisz "jovanazugy", majd pár nap mulva, mikor nem jön a wcpapir cargo akkor vesz egy 4es olcso pakkot, amit felemészt 2 max 3 nap leforgása alatt. Én családias alak vagyok, megszoktam, ha veszek magamnak valamit, akkor másnak is. Ezt a gesztust(amikor vettem neki egy csokit) úgy jutalmazta, hogy kettőt beleharapott, majd az éj leple alatt kidobta a kukába és csak másnap vettem észre a félig megrágott édességet. Azt már meg se emlitem, hogy a pár honapos együtt lakásunk alatt egyszer nem kinált meg semmivel, sőt inkább lebaszott mert behuztam a 85ftos Drinky koláját, amit kartonszámra fogyaszt és vásárol viz helyett.

Ezt a "cry for helpet" végső elkeseredésemben irtam ki a lépcsőházbol, ugyanis ide vonulok, amikor nekiáll enni, köszönhetően az ordas cuppogásnak és extrémista csámcsogásnak amivel ő eszi a megmikrozott mirelit sajtal töltött pulykamellet.

Ötleteket, bármiféle mentális segitséget és egy jó pszichiáter telefonszámát szivesen várom.

Ui.: Bocsi az esetleges helyesirási hibákért, telefonrol pötyögtem.

2017. máj. 29. 20:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
ÖÖö költözz el például...
2017. máj. 29. 20:56
 2/11 anonim ***** válasza:
82%

Bocsi, de jót nevettem ezen a leíráson!

Amúgy az elköltözés nem játszik? Esetleg a főbérlővel kidobatni? :/ Megnevelni biztos nem lehet már.

2017. máj. 29. 20:58
 3/11 anonim ***** válasza:
Én is hasonlókat éltem át egy évig, a srác elköltözött, ez volt az egyetlen megoldás
2017. máj. 29. 21:04
 4/11 anonim ***** válasza:
91%

Feldobtad a napom.

Nem gondolkoztal azon, hogy irj vagy stand up műsorban szerepelj? Jegyet elővételben veszek.

Ne költözz el. Gyutsd a témát 😉

2017. máj. 29. 21:21
 5/11 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy pesten az elbérlet nagyon drága és a negativ tapasztalat miatt nem merek lakotársat választani. 3-an lakunk az albérletbe. Ők ketten együtt voltak, pár honapja jöttem melléjük. A másik egy teljesen elvont kocka, nem is látom napközben egyáltalán, miota kirugták a munkahelyéről. Mostanság a munkának és a koffeinnek élek, csak ne kelljen itt lennem. Csütörtökön összeestem szoval ki kellett vennem egy nap kényszerszabit, amit hál' isten eltöltöttem a tanmühelyben egy padon szundikálva. A maradék két napban pedig 13 óráztam, igy minden happy.
2017. máj. 29. 21:25
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Egy szobában laktok mindhárman?

Ha igen, akkor ez nagyon gáz és őszintén sajnállak.

Első lépésben beszélj vele, hogy kelés után ne vegzálja a rolót, lábujjhegyen hagyja el a szobát és az előszobában, konyhában tornázzon és maszturbáljon.

Semmit ne használjatok közösen, mert látod, közös lónak túrós a háta.

Miért veszed te a klotyópapírt?

Mindenki vegyen sajátot és amikor tojni megy, viszi a magáét, mint a kórházban.

Nem tudom mit béreltek, de ott nincs konyha?

Egyen ott, te meg menj be a szobába, ha hányadék módon eszik, mert ezen nem tudsz változtatni.

Ezeket mind beszéld meg vele! A kommunikáció csodákra képes!

Nem kell őt semmivel megajándékozni, a családiasságot felejtsd el, viszonyulj úgy hozzá, ahogy a harmadik lakótárs viszonyul hozzátok.

Családot, barátokat máshol keress!

2017. máj. 29. 22:12
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Bszki... Előbb ölném meg magam minthogy idegenekkel lakjak egy lakásban... :( Ez borzalmas!
2017. máj. 29. 22:20
 8/11 A kérdező kommentje:
Két szoba van, igy a nagyobb(a nappali) lett kettéosztva teljesen logikátlan módon. Mindegy. Beszéltem én már vele, velük. Az lett a vége hogy fizessek több gázt meg vizet, mert nem zuhanyzok hanem fürdök a kádba engedett boka fölé érő tócsám miatt, amit ha kétnaponta meg tudok engedni három munkanap között. Ergo minden második napon van energiám és lehetőségem fürdeni. Eléggé kommunikativ és kreativ ember vagyok, de velük nem birok.
2017. máj. 29. 22:22
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Pesten nem olcsó az albi, de nem reménytelen találni másikat, csak folyamatosan keresni kell.

Persze a reggeli kényszerébresztőt leszámítva amiket írtál, azoknál rosszabb dolgok is előfordulhatnak másutt.

Gyakorlatilag csak a csámcsogása amit utálhatsz, de az ellen tudsz mit tenni, bemész a szobába.

Miért kell ezért a lépcsőházban csövezned?

Klozetpapírra megírtuk a megoldást, az ébresztőért meg ígérd be neki, hogy legközelebb letéped a fejét, ha meghallod őt reggel.

Kitartás!:)

2017. máj. 29. 22:53
 10/11 Fatal_3rror_ ***** válasza:
Neked kell eldönteni hogy megéri e teljesen kikészülni egy olcsó albérletben, vagy fizetsz többet a nyugalomért.
2017. máj. 30. 06:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!