Undoritó a lakótársam, mit tegyek?
Én jelenleg 20 éves vagyok, okj-n tanulok, mig ő 25 és másodéves az egyetemen passzivban, szoval dolgozik. Reggel 8-ra megy, szoval 7 körül indul. A reggeli rutinja: felkel, felrántja a redőny, énekel(ebben az esetben inkább fröcsög) vagy tornázik. Hang nélkül énekel és emiatt inkább valami maszturbáciohoz hasonlo cuppogás jön ki a száján). Ezzel annyi gond van, hogy legtöbbször 10-12-13 orát dolgozom és mikor hazaérek 11-re melobol, 12-re sikerül lefeküdnöm és cirka 2orával az ébresztő előtt felkelt, akkor picit ki vagyok bukva és olyan vagyok, mint egy megcsonkitott zombi a walking deadből. Cirka 20-25 nap alatt elhasznált 32 tekercs wcpapirt, amit csak azzal tudok magyarázni, hogy szájon át kitörli a vakbelét is. A papirt én szoktam venni, 32db nagyjábol 1200ft. Ő sokszor inkább vesz olcso papirzsepit, hisz "jovanazugy", majd pár nap mulva, mikor nem jön a wcpapir cargo akkor vesz egy 4es olcso pakkot, amit felemészt 2 max 3 nap leforgása alatt. Én családias alak vagyok, megszoktam, ha veszek magamnak valamit, akkor másnak is. Ezt a gesztust(amikor vettem neki egy csokit) úgy jutalmazta, hogy kettőt beleharapott, majd az éj leple alatt kidobta a kukába és csak másnap vettem észre a félig megrágott édességet. Azt már meg se emlitem, hogy a pár honapos együtt lakásunk alatt egyszer nem kinált meg semmivel, sőt inkább lebaszott mert behuztam a 85ftos Drinky koláját, amit kartonszámra fogyaszt és vásárol viz helyett.
Ezt a "cry for helpet" végső elkeseredésemben irtam ki a lépcsőházbol, ugyanis ide vonulok, amikor nekiáll enni, köszönhetően az ordas cuppogásnak és extrémista csámcsogásnak amivel ő eszi a megmikrozott mirelit sajtal töltött pulykamellet.
Ötleteket, bármiféle mentális segitséget és egy jó pszichiáter telefonszámát szivesen várom.
Ui.: Bocsi az esetleges helyesirási hibákért, telefonrol pötyögtem.
Bocsi, de jót nevettem ezen a leíráson!
Amúgy az elköltözés nem játszik? Esetleg a főbérlővel kidobatni? :/ Megnevelni biztos nem lehet már.
Feldobtad a napom.
Nem gondolkoztal azon, hogy irj vagy stand up műsorban szerepelj? Jegyet elővételben veszek.
Ne költözz el. Gyutsd a témát 😉
Egy szobában laktok mindhárman?
Ha igen, akkor ez nagyon gáz és őszintén sajnállak.
Első lépésben beszélj vele, hogy kelés után ne vegzálja a rolót, lábujjhegyen hagyja el a szobát és az előszobában, konyhában tornázzon és maszturbáljon.
Semmit ne használjatok közösen, mert látod, közös lónak túrós a háta.
Miért veszed te a klotyópapírt?
Mindenki vegyen sajátot és amikor tojni megy, viszi a magáét, mint a kórházban.
Nem tudom mit béreltek, de ott nincs konyha?
Egyen ott, te meg menj be a szobába, ha hányadék módon eszik, mert ezen nem tudsz változtatni.
Ezeket mind beszéld meg vele! A kommunikáció csodákra képes!
Nem kell őt semmivel megajándékozni, a családiasságot felejtsd el, viszonyulj úgy hozzá, ahogy a harmadik lakótárs viszonyul hozzátok.
Családot, barátokat máshol keress!
Pesten nem olcsó az albi, de nem reménytelen találni másikat, csak folyamatosan keresni kell.
Persze a reggeli kényszerébresztőt leszámítva amiket írtál, azoknál rosszabb dolgok is előfordulhatnak másutt.
Gyakorlatilag csak a csámcsogása amit utálhatsz, de az ellen tudsz mit tenni, bemész a szobába.
Miért kell ezért a lépcsőházban csövezned?
Klozetpapírra megírtuk a megoldást, az ébresztőért meg ígérd be neki, hogy legközelebb letéped a fejét, ha meghallod őt reggel.
Kitartás!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!