Csak szerintem undorító ez?
Figyelt kérdés
Van egy igazi magyar normálisnak tűnő lány, és a legalja mocskos alpári primitív cigányokkal és nem cigányokkal társalog, barátkozik, flörtöl stb. Szerintem ez gyomorforgató, bár semmi közöm hozzá hál istennek, de ez akkor is nagyon undorító, és egyre több ilyet látok már. Sajnos... 19/f2014. jan. 25. 23:09
1/9 anonim válasza:
Amíg a te személyes jogaidat nem korlátozzák, nincs nagyon mit hozzászólnod. Rengeteg dolog van a világon, ami gyomorforgató, felháborító, de nem tudunk tenni ellene. Számomra ilyen például az évente megismétlõdõ tömeges delfin, bálnamészárlás. Láttál már egy egész öbölnyi vizet ártatlan vértõl vörösödni? Na ezt találom én gyomorforgatónak.
2/9 anonim válasza:
Na az lenne szép, ha az ilyen mélymagyarok mondanák meg másoknak, hogy ki és mit csinálhat. Az csak a nedves boxeres ébredéseiteket megelőző álmaitokban van.
3/9 anonim válasza:
Hát ez egy enyhén rasszista kérdés... Lehet hogy neked nem szimpatikus, valószínűleg nem is vagy ezzel egyedül, de nem sokat tehetsz ez ellen.
4/9 anonim válasza:
Teljesen együtt tudok veled érezni.. Nekem is van egy ismerősöm aki pont ugyan ilyen. Nagyon csinos szép és ilyen a haveri társasága.
5/9 A kérdező kommentje:
Nem akarok én megmondani semmit. Csak azt nem értem ha egy kivülről magára sokat adó, intelligens személyt látok az miért barátkozik ilyen rossz emberekkel? Kiábrándiító. Itt nem azon van a hangsúly hogy cigány vagy nem cigány,hanem azon hogy alpári parasztok .. nem vagyok rasszista, csak a tisztességtelen féreg embereket utálom. Van cigány és néger barátom is, velük is szívesen vagyok mert nem ilyen tahó alpáriak.
2014. jan. 26. 00:52
6/9 anonim válasza:
Aki ilyenekkel barátkozik, flörtöl, az talán annyira mégsem intelligens.
7/9 anonim válasza:
fordítok:
kívülről magára adó = kikent lotyó
intelligens = egyjegyű számokat össze tud adni, összetett mondatokra képes
nálam kicsit másképp vannak ezek a fogalmak.
8/9 anonim válasza:
Lehet, hogy azok a cigányok mégis értékes emberek, mint az ilyen agyatlan rasszisták, mint a kérdező.
9/9 anonim válasza:
Szerintem is undorító, de sajna vannak ilyenek. És majd egy idő után ő is ilyenné válik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!