Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogy lehetnek ilyen undorito...

Hogy lehetnek ilyen undorito irigy emberek Mo-on? (balaton sound)

Figyelt kérdés

Ugye most került megrendezésre a balaton sound fesztivál. És mindenhol a sok kárörvendő egyént látom: " nesze, nektek, ennyit értek, megérdemlitek,elkényesztetett r*bancok, anyuci aouci hiába fizette ki, stbstb." most komolyan, hogy lehetnek ilyenek az emberek? Nem gondolnak bele hogy sokan direkt egy-egy fellépő miatt mennek oda, kifizetnek több tizezer ft-ot...mindehiába!! és még ezen nevetnek? Sok irigy kutya! mást nem lehet rájuk mondani. Én is a sziget nevezetü fesztiválra szerettem volna menni(napijegy 15ezer ft)direkt egy fellépő miatt. Végül nem megyek, nem sikerült rá összegyüjtenem. de ez van. mégsem irigykedek meg szidom azokat akik eljutnak. Ezek az emberek ilyen megkeseredettek?Mondjátok hogy másik országban is ilyenek az emberek..ne keljen sajnálnom hogy itt élek..

19L

2014. júl. 11. 19:21
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
66%

Fiatal vagy még, most tapasztalod meg milyenek az emberek.

Ennél sokkal mocskosabb dolgokat is fogsz látni.

Csak ne vedd fel és ne hagy, hogy Téged is lehúzzanak magukhoz.

2014. júl. 11. 19:23
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Mert mi lett a Balaton Sounddal?
2014. júl. 11. 19:24
 3/18 A kérdező kommentje:
Nem lett gond, nem fujták le, csak LEHETSÉGES hogy lesz olyan fellépő aki nem tud fellépni mert szakad az eső.
2014. júl. 11. 19:33
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát a képek alapján jó a hangulat és senki sem foglalkozik az esővel :D

Te meg ne foglalkozz ennyire másokkal.

2014. júl. 11. 19:36
 5/18 anonim ***** válasza:
95%

Jogilag felnőtt nő vagy, tanulj már meg helyesen írni.

Másrészt én nem írok róla semmit (ez a komment a kivétel), de baromi igénytelen fesztiválnak tartom. Nekem ez a véleményem, nem tudok vele mit csinálni. Nem vagyok irigy, egyszerűen túlárazottnak és bénának tartom a fesztivált. Ez miért lenne irigység? Fel nem foghatom.

2014. júl. 11. 19:37
 6/18 anonim ***** válasza:
A legtöbb embernek semmit nem jelent ez a Balaton Sound fesztivál. Engem sem érdekel ki megy oda vagy mi van ott. Így irigység sincs sok emberben, mert messze nem érdekli őket mi megy ott.
2014. júl. 11. 19:52
 7/18 anonim ***** válasza:
88%
Ez az alapvető hiba, ha valaki szid valamit vagy valakit az irigy? Miért lenne irigy? Innentől az egész panaszkodásod nem ér semmit.
2014. júl. 11. 20:04
 8/18 anonim ***** válasza:
38%
Én sem értem ezt a tinipics*s flegmáskodást az irigységgel. Én pl. 19 éves hím egyed vagyok, de nem járok el sehova, antiszociális beütésem van, de max. lenézem az ilyen anyuci-apuci pénzén partizgatókat (tisztelet azoknak, akik megdolgoztak érte). Legfeljebb néha járok el mozizni, azt csá. Na igen, nem vagyunk gazdagok, ezért is értékelem jobban a pénzt, de akkor is értelmetlen ezen rinyálnod.
2014. júl. 11. 20:13
 9/18 anonim ***** válasza:
49%

Nem érdekel mire költitek a pénzt, de az annál jobban, mikor sír a szátok (akinek nem inge ne vegye magára) hogy 100e ből nem lehet megélni. Nos 15e-es belépőjegyeket veszel akkor nem is.

De felőlem az egészet belépőre költhetitek, csak utána akkor ne járjon a szátok és ne szidjátok a kormányt meg az országot.

2014. júl. 11. 21:05
 10/18 anonim ***** válasza:
Szerintem sem irigység, max. kárörvendés.
2014. júl. 11. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!