Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogy lehetnek ilyen undorito...

Hogy lehetnek ilyen undorito irigy emberek Mo-on? (balaton sound)

Figyelt kérdés

Ugye most került megrendezésre a balaton sound fesztivál. És mindenhol a sok kárörvendő egyént látom: " nesze, nektek, ennyit értek, megérdemlitek,elkényesztetett r*bancok, anyuci aouci hiába fizette ki, stbstb." most komolyan, hogy lehetnek ilyenek az emberek? Nem gondolnak bele hogy sokan direkt egy-egy fellépő miatt mennek oda, kifizetnek több tizezer ft-ot...mindehiába!! és még ezen nevetnek? Sok irigy kutya! mást nem lehet rájuk mondani. Én is a sziget nevezetü fesztiválra szerettem volna menni(napijegy 15ezer ft)direkt egy fellépő miatt. Végül nem megyek, nem sikerült rá összegyüjtenem. de ez van. mégsem irigykedek meg szidom azokat akik eljutnak. Ezek az emberek ilyen megkeseredettek?Mondjátok hogy másik országban is ilyenek az emberek..ne keljen sajnálnom hogy itt élek..

19L

2014. júl. 11. 19:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Igaza van a 9esnek..Aki partizni tud, az ne sírjon, hogy nincs elég pénze..
2014. júl. 12. 02:01
 12/18 anonim ***** válasza:

Nagy általánosságban igazad van kérdező, sokan akik a leghangosabban fröcsögnek rögtön nem tartanák szenny fesztiválnak a soundot, ha a kezükbe nyomnának egy jegyet :)

Jól mondta itt valaki, akit tényleg nem érdekel, az nem beszél róla.

2014. júl. 12. 10:22
 13/18 anonim válasza:
25%
"Legfeljebb néha járok el mozizni" 8as te benzin pénzre költesz ők meg sound bérletre. Van egy ismerősöm aki egész évben csak erre gyűjtőt. Neked mocizás a szórakozás nekik meg soundon jumpingolni :D Bár én szeretek bulizni de motorozni még jobban, szóval megértelek , meg még ezeken kivűl igaz van egyéb költséges hobbim de én már keresek :D
2014. júl. 12. 11:52
 14/18 anonim ***** válasza:
41%
én első nap voltam szakadt az eső de így is nagyon jó senkit nem érdekelt az időjárás:D nyilván jobb ha süt a nap de még így is k**ajó és most időben elkezdek gyűjteni és jövőre felmegyek végig bérlettel mert megéri szerintem lehet,hogy sokba kerül de legalább van valami színvonal amit Magyarországon nagyon nagyon kevés helyről lehet elmondani persze állatkodás van meg részegség de annak is vannak szintjei és nem mindegy hogy milyen emberekkel (szerintem) lehet hogy a lepukkant discokban is állatkodnak a cigányok 500ftos belépővel de valahogy mégsem ugyanaz:D kérdező neked is javaslom,hogy kezdj el félretenni már akár most és jövőre menj el valamelyikre amelyiknek jobb a line-up ja. Sziget miatt nekem is nagyon fáj a szívem mert sok kedvencem ott lesz főleg 14.én de valószínűleg nekem sem lesz pénzem rá mert beszart a telefonom arra kell gyűjtenem:/ ja és a kérdésre válaszolva ahogy már fölöttem leírták tényleg szimplán csak irigyek mert nem tehetik meg ,hogy ott legyenek és igen ha valaki kifizetné nekik rögtön postolnák a képet facebookra és a legjobb buli lenne nekik világon rengeteg ilyen undoríró irigy féreg van főleg Magyarországon többek között ezért tartunk ott ahol..
2014. júl. 12. 13:00
 15/18 anonim ***** válasza:

13-as, mozizni járok, nem motorozni. Havi 1420 Ft-os távolsági diákbérlet, plazmaadásból és árufeltöltésből szedek össze egy kis zsebpénzt. Néha abból is sajnálok venni egy csokit.

Ennek ellenére írtam, hogy nálam (és még sok más embernél) nem irigység a bibi...

14-es, ez az "ezért tartunk itt" maszlag mindig is zagyvaság volt.

2014. júl. 12. 14:13
 16/18 anonim ***** válasza:

az ilyen emberek biztosan nagyon boldogak voltak, hogy esett az eső és a nem járólapos helyeken sár volt, de esőkabáttal is felejhetetlen élményt nyújtott, főleg hogy fél0től a legtöbb fellépés fedett helyen volt, Martin Garrixen az eső még talán dobott is a hangulaton :)

persze jobb idővel lehet jobb lett volna, de nekem így is baromira megérte :) (szüleim kifizették nekem ezt az egy napot, mekkora egy elkényeztetett kis p*cs vagyok, uh mert megtehetik, hogy felajánlják, hogy elmehetek nyaralásképpen oda, uh mekkora szemetek)

2014. júl. 14. 17:06
 17/18 anonim ***** válasza:
52%

Az a baj,hogy a média egy teljesen téves képet mutat be a Soundról : D Az ami a videókban látható, a félmeztelen szőke p*csák meg a coronitából szökött kokósok és kigyúrt kopaszok az az egésznek kb csak a 10%-a :) Az igazság meg az hogy ide el kell jönni,meg kell tapasztalni hogy pozitívan csalódhass.Rengeteg aranyos édes ember bulizik együtt mindenki mosolyog és segít ha gáz van,randomba megölelnek mert olyan a hangulat :) Külföldiek agyondicsérik Mo-t :)

Az eső és a sár nem rontotta el senkinek az élményét,koncert nem maradt el,mindenki örült az,hogy valaki mire költi a pénzét az csak rá tartozik és élményekre költeni sokkal több értelme van mint pl egy telefonra ;)

2014. júl. 16. 22:11
 18/18 anonim ***** válasza:
Utolsó: én személy szerint nem fogom sosem megtapasztalni, mert az egész stílusa nem vonz, nem tartom azt a típusú zenét érdemesnek arra, hogy egy halom pénzt fizessek érte. Szóval aki nincs véleménnyel róla, annál bejétszhat a zene stílusa is.
2014. júl. 16. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!