Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Manapság a 20-21 év körüli...

Manapság a 20-21 év körüli lányoknak divad hogy sziával köszönnek a náluk 4-6 évvel idősebb másik neműnek?

Figyelt kérdés
2017. máj. 22. 20:41
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
72%
minek írod ki a kérdést ha úgyis meg van a saját véleményed és ahhoz tartod magad??? mondjuk a kérdés alapból értelmetlen, a 2 köszönés ugyanúgy tegezés szóval....meg amúgy is ez a legnagyobb problémád?
2017. júl. 12. 19:27
 32/47 A kérdező kommentje:
Biztosabb lettem ebbe a kérdésben mert jobban bele gondoltam. Sőt oda figyeltem ere jobban és beszéltem másokkal is akik hasonló módon ezt tapasztalják.
2017. júl. 13. 04:57
 33/47 anonim ***** válasza:
aha biztos..
2017. júl. 13. 09:14
 34/47 anonim ***** válasza:
58%

Ha a helyesírásodra is Ennyire odafigyelnél, már országos bajnok lennél.

Szerintem is mindegy, hogy sziával vagy hellóval köszönünk.

2017. júl. 31. 10:47
 35/47 anonim ***** válasza:

En halival szoktam

Olyankor mi van?

2017. júl. 31. 11:47
 36/47 anonim ***** válasza:

utolsó neee. vagy hello vagy szia. de ha te halizol meg csá-zol stb, felborul a világ egyensúlya. te is beszélgess barátokkal, ismerősökkel erről és tájékoztasd őket, hogy megtalálhassák a helyes utat.

Amúgy a kérdező biztos nem normális..semmi jelentőssége nincs. a hello és a szia tegezés szóval tökmindegy melyiket választod, ha tegezni akarsz valakit. ha meg nem, akkor egyiket se használd. mit kell túlcifrázni mindent. fel tudnám rugni ezeket a túlbuzgó unatkozó minden szarságon fennakadó embereket

2017. júl. 31. 14:28
 37/47 A kérdező kommentje:

Nekem elég fúrcsa korábban nem tapasztaltam. Szíával a gyereknek szoktak köszönni. A heló felnőtt még akkor is ha tegezés. A két kifejezés közt van viszonybeli külübség szal nem tom mért kell makacskodni. A két ki fejezés nem ugyan ara a viszonyra utal aki sziázik a nála idősebnek az közelibb viszonyra megy de az is lehet hogy pimaszkodik vagy játszmázik. Heló egy udvariasabb távolságtartóbb tegező viszony. Sokat számít az is hogy felületesen látásból vagy jobban ismeritek egymást. Én itt le szögesztem hogy felületes ismertség esetére értem. Amikor nem is tudod ki ő csak úgy be képzeled magadnak mintha azt hinnéd tudod mert pl jóba vagy egy rokonával stb de közben még egyszer sem beszéltél vele csak úgy le sziázod mikor szembe jön veled.

Am azóta töprengtem az okán és sztem azt mérik mi az amit meg engedsz.

2017. júl. 31. 16:45
 38/47 anonim ***** válasza:
62%

"Az is lehet hogy pimaszkodik vagy jatszmazik"

Jezusisten -.-

2017. júl. 31. 16:55
 39/47 anonim ***** válasza:
58%
kamu
2017. júl. 31. 19:00
 40/47 anonim ***** válasza:
50%
Azt nem értem, neked ez akkora dilemma, hogy már 5 oldalon keresztül kell tárgyalni? köszönj ahogy akarsz b+....ha ekkora nyelvész professzor vagy inkább a helyesírásodra figyelj oda.
2017. júl. 31. 20:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!