Négyesem lett a lottón, szelvény szőrén szállán eltűnt, párom mindent tagad. Mit csináljak?
Évek óta ugyan azokkal a számokkal játszok,3 hete lusta voltam megnézni de tudtam négyesem volt. Van a polcon egy doboz ahova mindig rakom a lottó szelvényt. Pont mikor lett egy nyeremény csak ugy eltűnik. Barátnőm megkérdeztem, nem látta meg ilyenek. Érdekes idáig nem volt sose pénze, most meg meghívja barátnőit mozizni, meg vesz 5 pár új cipőt 100+e értékbe. Mit csináljak? Rendőrségen kezdenek valamit az ügyel?
25f 20L
Nagy király vagy, Neked kiadják, és?? Annak mar nincs bizonyitó ereje...
De az hogy ismét azt bizonygatod, higy nem vagy kamu, teljesen egyertelművé tette...de szeerintem másnak is, mert elmentek innen az emberek...
Várjuk a következő kérdésed..... 🤓🤓🤓
"Kisvàrosba lakok, volt osztálytársam dolgozik a dohány boltba. Szerinted majd pont nekem nem adják ki. Még a rendőr mondta akkor menjek kérjem ki mert nekik más dolguk van."
Mekkora kamu :DDDDDDDDDDDDD Rendőrnek más dolga van, bűntény megoldását nem bízzák rád, mert neki más dolga van?
Tök mindegy, hogy ismered a dohányboltost, nem adhatja ki neked a felvételt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!