Négyesem lett a lottón, szelvény szőrén szállán
eltűnt, párom mindent tagad. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Évek óta ugyan azokkal a számokkal játszok,3 hete lusta voltam megnézni de tudtam négyesem volt. Van a polcon egy doboz ahova mindig rakom a lottó szelvényt. Pont mikor lett egy nyeremény csak ugy eltűnik. Barátnőm megkérdeztem, nem látta meg ilyenek. Érdekes idáig nem volt sose pénze, most meg meghívja barátnőit mozizni, meg vesz 5 pár új cipőt 100+e értékbe. Mit csináljak? Rendőrségen kezdenek valamit az ügyel?
Teljesen lailusként irom: lottószelveny tartalmaz adatot... hol/ mikor adtak fel... masodpercre pontosan... ebben az időben l, ezen a helyszínen a biztonsagi kamera képén látható, ki adta fel....
2017. máj. 17. 16:28
22/45 anonim válasza:
Túl sok CSI sorozatot néztek gyerekek. A dobozzal nem fognak semmit csinálni. Az ujjlenyomat ebben az esetben nem bizonyít semmit. Lesz majd kihallgatás, ott egy tagadás egy állítás. Konkrétan ez semmi. Te azt mondod egyedül vetted a szelványt, és a tiéd, ő ugyanezt mondja csak hogy ő vette. Az egyetlen "nyom" az lehetne, hogy a lottózóból kikérni a biztonsági kamera felvett anyagát abból az időpontból. Ott kiderül(het) ki adta fel a szelvényt. De csak ennyi. Azonban MÉG EZ SEM BIZONYÍT SEMMIT. Mondhatja hogy neked adta, odaadtad neki, ajándék volt, közösen vettétek csak te adtad fel, stb. Erre úgy ahogy van keresztet vethetsz.
2017. máj. 17. 16:31
23/45 anonim válasza:
Az hogy ő adta fel oké de simán felezhették is a pénzt és akkor a fele a csajt illeti meg. Itt annyi kapaszkodó van a csajnak hogy az hihetetlen.
Nem lesz ebből semmi.
2017. máj. 17. 16:31
24/45 anonim válasza:
Pontosan 22-es....
2017. máj. 17. 16:32
25/45 anonim válasza:
Nem kell a dobozt vinned, azt megfoghatta akkor is amikor pl takarított. Feljelentést teszel, hogy ellopták a szelvényt, rendőrségnek kötelesek kiadni, hogy ki vette fel a pénzt.
2017. máj. 17. 16:32
26/45 anonim válasza:
Azt kell tudnod, hogy HOL és MIKOR vetted... úgy nagyjából. Mert ha a barátnőd nem tudja, te meg igen, akkor lehet tudni, hogy valóban te vetted.
2017. máj. 17. 16:34
27/45 anonim válasza:
De az hogy ki vette fel tök mindegy nem értitek? :D
A csaj mondhatja hogy felesben vették, vagy hazudhat akármit.
Nem lehet megvádolni sem mert nincs konkrét bizonyíték sem arra hogy lenyúlta, sem arra hogy a kérdező a saját pénzéből egyedül vette.
2017. máj. 17. 16:35
28/45 anonim válasza:
26-os miért kéne tudni?
Én odaadok a barátomnak pl 150 Ft-ot hogy vegyen egy lottót és az hogy ő mikor veszi meg azt én nekem honnan kéne tudni?
2017. máj. 17. 16:36
29/45 anonim válasza:
Bekapcsolod a telefonon a diktafont, elkezdesz róla beszélgetni, mikor kimondja hogy nem "tudja hol van a szelvényed" vége, bemész a rendőrségre feljelented, megmondod hol és mikor adtad fel, visszanézik a felvételt és ennyi, ha nincs meg akkor is a szelvényszámot megtudják mondani a rendőröknek, és amolyan "figyelést" állítanak be rá, ez egyáltalán nem nagy ügy, ha okos vagy simán meglesz a pénzed.
2017. máj. 17. 16:42
30/45 anonim válasza:
Ahogy a #22 is irja, le sem sz@rjak az ujjlenyomatot. Max akkor ha ver is fojna...
A csajszinak ban barmi magyarazata hogy honnan van penze mozira meg cipore?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!