Négyesem lett a lottón, szelvény szőrén szállán eltűnt, párom mindent tagad. Mit csináljak?
Évek óta ugyan azokkal a számokkal játszok,3 hete lusta voltam megnézni de tudtam négyesem volt. Van a polcon egy doboz ahova mindig rakom a lottó szelvényt. Pont mikor lett egy nyeremény csak ugy eltűnik. Barátnőm megkérdeztem, nem látta meg ilyenek. Érdekes idáig nem volt sose pénze, most meg meghívja barátnőit mozizni, meg vesz 5 pár új cipőt 100+e értékbe. Mit csináljak? Rendőrségen kezdenek valamit az ügyel?
25f 20L
De miért nem nyaggatod hogy honnan vette azt a sok pénzt?
Ne már hogy a saját barátnődet jelentgeted.. ez gáz.
Inkább valahogy csikard ki belőle a választ. Amúgy nagyon gyanús nekem is..
Ha eddig nem volt a b nődnek pénze semmire, most meg több mint 100.000 ft-ert vett cipőt?
Mi a kérdés?
De ne már komolyan....RENDŐRSÉG?? A saját barátnődet? Ne már könyörgöm!! :D
Ne haragudj de ez nevetséges. Nem igaz hogy nem tudod kihúzni belőle?
Nem fognak ezzel semmit kezdeni ezzel mert nem bizonyítható hogy egyedül vetted.
Jogot tanulok..
Együtt éltek, jó hogy ott van az ujjlenyomata mindenhol... szerinted ki fog ezzel foglalkozni?
Írd már meg hogy mit mondott a rendőrség...
Barátnődet nem kérdezted meg, hogy honnan lett hirtelen ilyen sok pénze??
"Fóliába beraktam a dobozt"
Mondd kérlek, hogy csak trollkodsz. A dobozt ezerszer összetapogathatta a barátnőd anélkül, hogy kivett volna belőle bármit. (teszem hozzá annyi esze szerintem azért mindenkinek van, hogy ilyen esetben szépen áttörölgeti a dobozt). Ezenkívül ha valóban ő váltotta be a szelvényt, akkor neked valahogy bizonyítanod kell, hogy az a tied volt. Ezen munkálkodj.
Igen csak hogy nem kötelező vallomást tennie. Ha meg nem tesz akkor nincs mibe belezavarodjon.
Nem fog kiderülni mi lett vele.
Az meg hogy a rendőrség kikéri az adatokat..na bumm mit kezdenek vele? Akár el is hagyhatta a kérdező a szelót..
Mármint ez is lehet egy opció.Mondom hogy nem bizonyítható...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!