Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Négyesem lett a lottón,...

Négyesem lett a lottón, szelvény szőrén szállán eltűnt, párom mindent tagad. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Évek óta ugyan azokkal a számokkal játszok,3 hete lusta voltam megnézni de tudtam négyesem volt. Van a polcon egy doboz ahova mindig rakom a lottó szelvényt. Pont mikor lett egy nyeremény csak ugy eltűnik. Barátnőm megkérdeztem, nem látta meg ilyenek. Érdekes idáig nem volt sose pénze, most meg meghívja barátnőit mozizni, meg vesz 5 pár új cipőt 100+e értékbe. Mit csináljak? Rendőrségen kezdenek valamit az ügyel?

25f 20L

2017. máj. 17. 15:48
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
100%

De miért nem nyaggatod hogy honnan vette azt a sok pénzt?

Ne már hogy a saját barátnődet jelentgeted.. ez gáz.

Inkább valahogy csikard ki belőle a választ. Amúgy nagyon gyanús nekem is..

2017. máj. 17. 16:06
 12/45 Andizsuzsi ***** válasza:
73%
Azt ugye senki nem gondolja komolyan, hogy a Szerencsejáték Zrt bárkinek bármilyen infót kiad nyereménnyel, nyertessel kapcsolatban?
2017. máj. 17. 16:06
 13/45 anonim ***** válasza:
86%

Ha eddig nem volt a b nődnek pénze semmire, most meg több mint 100.000 ft-ert vett cipőt?

Mi a kérdés?

2017. máj. 17. 16:09
 14/45 A kérdező kommentje:
Oké mentek a válaszok. Az egész nyereményt szeretném visszakapni. Minjàr indulok a rendőrségre. Fóliába beraktam a dobozt, hàtha el tudjàk kezdeni a nyomozást. Én egyedül vettem a szelvényt. Nem érzem hogy osztozkoznom kéne vele.
2017. máj. 17. 16:11
 15/45 anonim ***** válasza:
55%
Miért vagytok még együtt? Otthagynám a pi€sába a kis pénzéhes r*ban€ot.
2017. máj. 17. 16:17
 16/45 anonim ***** válasza:
19%

De ne már komolyan....RENDŐRSÉG?? A saját barátnődet? Ne már könyörgöm!! :D

Ne haragudj de ez nevetséges. Nem igaz hogy nem tudod kihúzni belőle?

Nem fognak ezzel semmit kezdeni ezzel mert nem bizonyítható hogy egyedül vetted.

Jogot tanulok..

2017. máj. 17. 16:19
 17/45 anonim ***** válasza:

Együtt éltek, jó hogy ott van az ujjlenyomata mindenhol... szerinted ki fog ezzel foglalkozni?

Írd már meg hogy mit mondott a rendőrség...

Barátnődet nem kérdezted meg, hogy honnan lett hirtelen ilyen sok pénze??

2017. máj. 17. 16:21
 18/45 anonim ***** válasza:
22%
A te számaid te fizettél érte és másban válik húggyá . Jogos hogy feljelented , keress több megoldást . A rendőrség kinyomozza és kiadnak adatokat nekik . A vallomásában dumál minden marhaságot ami lebuktatja .
2017. máj. 17. 16:23
 19/45 Andizsuzsi ***** válasza:
53%

"Fóliába beraktam a dobozt"

Mondd kérlek, hogy csak trollkodsz. A dobozt ezerszer összetapogathatta a barátnőd anélkül, hogy kivett volna belőle bármit. (teszem hozzá annyi esze szerintem azért mindenkinek van, hogy ilyen esetben szépen áttörölgeti a dobozt). Ezenkívül ha valóban ő váltotta be a szelvényt, akkor neked valahogy bizonyítanod kell, hogy az a tied volt. Ezen munkálkodj.

2017. máj. 17. 16:24
 20/45 anonim ***** válasza:

Igen csak hogy nem kötelező vallomást tennie. Ha meg nem tesz akkor nincs mibe belezavarodjon.

Nem fog kiderülni mi lett vele.

Az meg hogy a rendőrség kikéri az adatokat..na bumm mit kezdenek vele? Akár el is hagyhatta a kérdező a szelót..

Mármint ez is lehet egy opció.Mondom hogy nem bizonyítható...

2017. máj. 17. 16:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!