Négyesem lett a lottón, szelvény szőrén szállán eltűnt, párom mindent tagad. Mit csináljak?
Évek óta ugyan azokkal a számokkal játszok,3 hete lusta voltam megnézni de tudtam négyesem volt. Van a polcon egy doboz ahova mindig rakom a lottó szelvényt. Pont mikor lett egy nyeremény csak ugy eltűnik. Barátnőm megkérdeztem, nem látta meg ilyenek. Érdekes idáig nem volt sose pénze, most meg meghívja barátnőit mozizni, meg vesz 5 pár új cipőt 100+e értékbe. Mit csináljak? Rendőrségen kezdenek valamit az ügyel?
25f 20L
Olyan ismerősi társaságom van, akik foglalkoznak jogismerettel, ügyvédkedéssel sok hasonló dolgot meséltek már:)
ahol családtag, vagy barátnő vételezte el a nyertes szelvényt.
Az igazság az, ezek az ügyek azok, amit szeretnek a yardon, mert gyorsan megoldhatóak.
Ha biztosan te adtad fel, akkor nyert ügyed van.
Bemész a kerületi vagy városi kapitányságra, és bejelented hogy feljelentést szeretnél tenni, bűncselekmény gyanúja miatt.
Felveszik az adatokat, majd vizsgálat lesz.
Kikérik a biztonsági felvételeket, hogy lássák, az adott időben tényleg te adtad-e fel a szelvényt.
felveszik a kapcsolatot a szerencsejáték zrt-vel, aki kiadja az adatokat aki felvette, vagyis igényelte a 4 találatért járó összeget.
Mivel ezt bankszámlára utalják, minden adat meglesz a társaságnál.
Utána tanúként beidézik az "állítólagos" barátnődet.
Miután meghallgatták, és nem egyezik a története azzal amit tud a yard, szembesítés is lesz, ahol te és ő is előadja amit tud.
Majd az adatok ismertében átadják az ügyet az ügyészségnek, aki a tények ismeretében és az állítólagos tettes ismeretében elrendeli majd az előzetes fogvatartást.
Majd valószínűleg gyorsított bírósági eljárásban fogják elítélni, mert szinte minden adat, tény, tényező, körülmény feltárásra került, itt igazából a bíróságnak majdnem csak az ítélethozatal a feladata.
barátnőd ezért a példamutató számáért, olyan 2-5 évet is kaphat, ha nem volt még büntetve.
"Holnap viszek pendrivot, rendőr mondta ha egy diktafon mellet be valja akkor még jobb."
:) hát persze.
Öszintén: en mint kezdő gyakoris, meg naivan hittem is Neked kedves kérdező, de az utolsó hozzászólásoddal bebizonyosodott, hogy kamu vagy.😟😟😟😟
Te nem kérhetsz ki biztonsági kamerával keszült felvételt, csak rendőrök! 👏👏👏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!