Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Négyesem lett a lottón,...

Négyesem lett a lottón, szelvény szőrén szállán eltűnt, párom mindent tagad. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Évek óta ugyan azokkal a számokkal játszok,3 hete lusta voltam megnézni de tudtam négyesem volt. Van a polcon egy doboz ahova mindig rakom a lottó szelvényt. Pont mikor lett egy nyeremény csak ugy eltűnik. Barátnőm megkérdeztem, nem látta meg ilyenek. Érdekes idáig nem volt sose pénze, most meg meghívja barátnőit mozizni, meg vesz 5 pár új cipőt 100+e értékbe. Mit csináljak? Rendőrségen kezdenek valamit az ügyel?

25f 20L

2017. máj. 17. 15:48
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
77%
Kb. 2,5 milkáról beszélünk, annak kell, hogy legyen nyoma, ha ilyen buta, hogy abból kezdett hirtelen költekezni, akkor ott van a bankszámláján.
2017. máj. 17. 16:53
 32/45 anonim válasza:
54%

Olyan ismerősi társaságom van, akik foglalkoznak jogismerettel, ügyvédkedéssel sok hasonló dolgot meséltek már:)

ahol családtag, vagy barátnő vételezte el a nyertes szelvényt.

Az igazság az, ezek az ügyek azok, amit szeretnek a yardon, mert gyorsan megoldhatóak.

Ha biztosan te adtad fel, akkor nyert ügyed van.

Bemész a kerületi vagy városi kapitányságra, és bejelented hogy feljelentést szeretnél tenni, bűncselekmény gyanúja miatt.

Felveszik az adatokat, majd vizsgálat lesz.

Kikérik a biztonsági felvételeket, hogy lássák, az adott időben tényleg te adtad-e fel a szelvényt.

felveszik a kapcsolatot a szerencsejáték zrt-vel, aki kiadja az adatokat aki felvette, vagyis igényelte a 4 találatért járó összeget.

Mivel ezt bankszámlára utalják, minden adat meglesz a társaságnál.

Utána tanúként beidézik az "állítólagos" barátnődet.

Miután meghallgatták, és nem egyezik a története azzal amit tud a yard, szembesítés is lesz, ahol te és ő is előadja amit tud.

Majd az adatok ismertében átadják az ügyet az ügyészségnek, aki a tények ismeretében és az állítólagos tettes ismeretében elrendeli majd az előzetes fogvatartást.

Majd valószínűleg gyorsított bírósági eljárásban fogják elítélni, mert szinte minden adat, tény, tényező, körülmény feltárásra került, itt igazából a bíróságnak majdnem csak az ítélethozatal a feladata.

barátnőd ezért a példamutató számáért, olyan 2-5 évet is kaphat, ha nem volt még büntetve.

2017. máj. 17. 17:03
 33/45 anonim ***** válasza:
28%
Úristen mekkora kamukérdés és mennyien beszopják...
2017. máj. 17. 17:19
 34/45 A kérdező kommentje:
Rendőr azt mondta nem könnyü de nem lehetetlen vallomásra bírni. Voltam bent a dohányboltba is és meg van még a felvétel hogy bent voltam. Lementették nekem azt a részt. Holnap viszek pendrivot, rendőr mondta ha egy diktafon mellet be valja akkor még jobb. Mi az hogy közös? Soha egy fillért nem kaptam a lànytól,még munkàja se volt soha. Én szégyeljem magam? Szánalmas aki ezt írta. Hogyne hagyjam egy olyanak akit fél éve ismerek hogy becsapjon és hülyének nézzen. Én is pénzből élek emberek. Azért az 2 milka nem kevés pénz. Akkor ha lesz egy feleségem később jogosult vagyok hogy meglopjam, mert neki nem illik feljelenteni a férjét.
2017. máj. 17. 17:23
 35/45 anonim ***** válasza:
73%
A fepvételt nem Neked kell vinni, ha nem a rendőrök mennek/mennének érte.... 😉😉😋😋😋
2017. máj. 17. 17:35
 36/45 Andizsuzsi ***** válasza:
80%

"Holnap viszek pendrivot, rendőr mondta ha egy diktafon mellet be valja akkor még jobb."

:) hát persze.

2017. máj. 17. 17:42
 37/45 anonim ***** válasza:
79%
Ekkora kamut😂😂😂
2017. máj. 17. 17:52
 38/45 anonim ***** válasza:
100%

Öszintén: en mint kezdő gyakoris, meg naivan hittem is Neked kedves kérdező, de az utolsó hozzászólásoddal bebizonyosodott, hogy kamu vagy.😟😟😟😟

Te nem kérhetsz ki biztonsági kamerával keszült felvételt, csak rendőrök! 👏👏👏

2017. máj. 17. 18:01
 39/45 anonim ***** válasza:
A 17. heti 4-es ről van szó, ahol 17 4 es lett? Ott a nyeremény 2 988 055 Ft volt fejenként. Ha igaz a kérdés, akkor könnyen felgöngyölíthető az ügy. A 32.-es hsz. mindent leír.
2017. máj. 17. 18:39
 40/45 A kérdező kommentje:
Kisvàrosba lakok, volt osztálytársam dolgozik a dohány boltba. Szerinted majd pont nekem nem adják ki. Még a rendőr mondta akkor menjek kérjem ki mert nekik más dolguk van. Bírom itt mikor valaki itt engem izzél hogy kamu. Felénk szarnak mindenbe a rendőrök.
2017. máj. 17. 19:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!