Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért nem tudok meno lenni,...

Miért nem tudok meno lenni, akárhogy erölködök?

Figyelt kérdés

Úgy vergödök (nincs hosszú ö a billentyüzetemen) lassan, mint egy hal a parton, annyira menö akarok lenni, és nem megy.

Akkor mindent az elejéröl.

Tudjátok, vannak ezek a menö tumblis lányok, mindenki imádja öket, 600 lájk van egy képükön, még szépnek sem kell lenniük, ugyan, a szemhéjtus majd azzá teszi öket.

Amíg régen simán már menö lett az, szimplán attól, hogy lávcsizott, meg csücsörített, és már be is fogadták, addig most aki menö akar lenni, annak meg kell tanulni a szarkasztikus humort, ez a rohadt egyedi beszéd-és életstílust, Intasizeval keretet rakni a képeihez, háendemböl térdlyukas nacit húzni.

Én mindet megpróbáltam, és észre se vettek, vagy ha igen, akkor röhögtek rajtam, vagy aláztak. Anmyira unszimpatikusak az ilyenek, megvan róluk a véleményem. Amúgy én nem vagyok ilyen, de az arcom szépnek tartom, magas az iQm, megvan a humorom, azt hittem lehetek ilyen, de nem! Szerintem ha lefogyok 30 kilóra és leteszem a menöségi esküt még akkor semfognak ramnezni. Miért nem?

2017. máj. 7. 12:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
19%
Jézusom, inkább tanulj....
2017. máj. 7. 12:23
 2/13 anonim ***** válasza:
71%
Ironikus kamu kérdés.
2017. máj. 7. 12:23
 3/13 anonim ***** válasza:
62%
Mert erőlködsz. Ez egy belülről jövő valami, ami neked nincs.
2017. máj. 7. 12:24
 4/13 anonim ***** válasza:
ennek a kérdésnek mi értelme? Kamu kérdés, ami sztereotípizálva szid.
2017. máj. 7. 12:26
 5/13 anonim ***** válasza:
77%

Olvasd vissza magad, és rájössz miért röhögnek ki... Vagy ha nem akkor nagy baj van veled...

Amúgy meg minek akarsz más lenni mint amilyen valójában vagy? Az egyéniség sokkal jobb, mint a "tömeges menőség". Nem olvastalak végig, mert két mondat után elkezdtek halni az agysejtjeim, de akkor is azt mondom hogy ne erőltesd! Egy embert ráadásul messze nen a lájkok száma határoz meg. Ezektől a csücsörítős képektől meg egy kicsit is normálisabb ember agyf@.szt kap...

2017. máj. 7. 12:29
 6/13 anonim ***** válasza:
80%
Ha kamu, ha nem, az IQ-d nem magas. :) Szerintem fogyj le 30 kg-ra, mert azzal legalabb szivesseget tennel a tarsadalomnak. :D
2017. máj. 7. 12:55
 7/13 anonim ***** válasza:
83%

Vagy kamu, vagy hihetetlen buta vagy.

Mindenkinek van egy egyedi személyisége, ha ettől eltér, sok minden lesz, csak nem önmaga.

Lehetsz népszerű tömegként, mondjuk ezeket én speciel kerülöm, rockerként, hippiként, goth-ként, vintage-ként.

A személyiség a fontos, az írásod alapján nekem nem is vagy szimpatikus, hacsak a "menő akarok lenni!" lemez megy nálad.

16/L

2017. máj. 7. 13:28
 8/13 anonim ***** válasza:
Antipatikus. Nem "unszimpatikus". A magas IQ-dat pedig már kizárja az, amilyen hisztit levágtál. Mégis miért kéne menőnek lenned, mi lesz jobb, ha azok közé tartozol, akiket nyilvánvalóan lenézel és megvetsz? Lesz egy csomó felszínes "barátod", de közben ugyanúgy ott leszel egyedül, sokra mész vele...
2017. máj. 7. 13:36
 9/13 A kérdező kommentje:

Gratulálok mindenkinek.

Hadd mondjak el valamit ennek a mélyen ítélkező, gyalázatos társadalomnak.

Az ilyenek miatt akarok úgymond menő lenni. Mert ha én most arról írtam volna ki egy kérdést hogy jujjci mondanátok-e jó tumblikat vagy hogy hány forint az ombre haj csináltatása, tehát lerítt volna rólam, hogy én aztán menő csaj vagyok, nem ilyen kommenteket, hozzászólásokat kaptam volna. Pont az ilyenek miatt akarok menő lenni.

Azt, hogy én miken megyek kerüsztül, ti rohadtul nem tudjátok. Amúgy sietnem kellett, azért fogalmaztam meg ilyen szerencsétlenkedő stílusban ezt a kérdést.

Én mélyen elítélem (bár tudom hogy nem vagyok Isten) az ilyen lányokat, illetve az ilyen embereket, akik csak puffogna, belerúgnak a másikba, mert az éppen más hullámhosszon van, mint ő.

Annyi az egész, hogy már unom ezt a ,,kimegyek az utcára több mint 60 kilóval és sz.rul áll rajtam a ruha bezzed másokon jóll áll a hajamat szétfújta a szél azok meg ott milyen szépet, pff'' dolgot. Ezért ,,gyakorolgattam'' ezt a ,,mencizős'' stílust, azt hittem, akkor már azért rámnéznek, de nem, mintha ők megérezték volna, hogy én nem ilyen vagyok belül. Az merjen rosszat szólni, aki még nem próbált így beilleszkedni a társadalomba...

2017. máj. 7. 21:25
 10/13 anonim ***** válasza:

Engem potn nem érdekel, hogy mit gondolnak rólam mások. Csak a család és az igaz! barátok véleménye számít.

Szóltak már be, hogy úgy mentem ki az utcára, mint egy indián? Igen. Érdekelt? Nem.

A megjelenésed egy kisebb alapja a személyiségednek, és ha a kettő üti egymást, akkor az nagyon nem jó.

Úgy akarsz barátokat szerezni, stb. hogy te is tömegcikk lennél?

Gratulálok a hozzááállásodhoz.

Olyanokkal érdemes barátkoznod, akik a személyiségedért szeretnek, nem a ruháidért.

2017. máj. 7. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!