Miért van az hogy aki jobban nyalizik egy tanárnak az jobb jegyet kap akárhogy tanul Magyarországon?
Na azért én ezt így nem jelenteném ki.
Osztályfőnököm még azoknak is beszólogat, akik kinyalják a seggét, és ugyanúgy bírálja el őket, ahogy azokat, akik nem teszik ezt. Sőt, talán őket többször is felelteti, ha arról van szó.
Viszont kémiatanárunknak én vagyok a kedvence, és ezért állandóan ad óravégi "pluszt" (amiből 5 egy 5-ös), még ha egész órán is csak fekszem a padon...de egyébként igen, nem tudom, miért kell "szétválasztani" a tanárt és az embert, mert a tanár is ember, ebből adódóan mondjuk hiába tanulsz Te jól, ha nem vagy neki szimpatikus, lehet, hogy ki fog bszni veled...
1. Nem kell általánosítani.
2. Magadnak tanulsz, nem a tanárnak.
Ez a legbutább kérdés amit itt valaha olvastam, és nem csak trollkodásból rakták ki.
A tanár nem csak a tudást nézi, hanem a magatartást is.
Ha két hülye van és az egyik csendben jegyzetel a másik meg méltatlankodik, akkor a tanár átnézi még egyszer a jól dolgozó gyerek dolgozatát, mert hát mégsem lehet mindenki megbuktatni.
De olyannal még nem találkoztam, hogy egy rossz de okos gyereket ugyanúgy vagy rosszabbra zárna le a tanár mint aki csak ül az órán és néz maga elé.
Szokott a tanár gyűjtőmunkát adni, mindenki megcsinálhatna, de csak egy gyerek képes rá, így valószínűleg díjazza, hogy ő foglalkozott az anyaggal.
Mindenkinek lehetőségében áll "nyalizni". Én biosz versenyre megyek, pedig nem is vagyok jó bioszból. De rajtam kívül csak 1 gyerek jelentkezett rá, pedig mondta tanár, hogy jár érte ötös.
Bár nem is tudom mit értesz te a nyalizás alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!