Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Tényleg segít, ha elképzelek...

Sztepi kérdése:

Tényleg segít, ha elképzelek mindenkit meztelenül?

Figyelt kérdés

Nagyon szoróngós típus vagyok társaságban, képes vagyok azt hinni, hogy mindenki az én hibáimat lesi, meg, hogy belém fog kötni valaki, régi történet...

Azt a tanácsot kaptam, hogy ha elképzelem azokat az embereket meztelenül, akiktől tartok, akkor jobb lesz. Próbálta ezt már valaki és ha igen, bevállt? :D elég hülye kérdés, tudom.

18/L

2017. ápr. 20. 15:33
 1/8 anonim ***** válasza:
91%

És az az ember, aki ezt tanácsolta, az meg is indokolta, hogy mire jó ez? Ha igen, akkor írd már le, mert érdekelne :D Komolyan.

Most elképzeltem,hogy elképzelem ezt (:D) és szerintem hasztalan lenne. Szerintem a problémát ez nem oldaná meg.

2017. ápr. 20. 15:39
 2/8 anonim ***** válasza:
94%
Túl sok Freudot olvasott a tanácsadó, más normális szakirodalom rovására...
2017. ápr. 20. 15:51
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Aki ezt a tanácsot adta, nem állt kétszer sorba, mikor az észt osztották. Én kétszer álltam, adnék egy másik tanácsot.

Azt tudjad, az emberek nem tökéletesek, hibáik vannak, tévednek néha, gyarlók, mások is te is, én is. Így kell elfogadni őket, és ha lehet szeretni. Lazíts.

Megszívlelendő egy ókori római mondás:

Homo sum, humani nihil a me alienum puto.

Ember vagyok, semmi sem idegen tőlem, ami emberi.

(Publius Terentius)

2017. ápr. 20. 15:56
 4/8 anonim ***** válasza:
Amúgy ezt már én is hallottam, de nem tudom hogy bejönne-e.
2017. ápr. 20. 15:58
 5/8 Lilith1994 ***** válasza:
52%

Én is ilyen voltam régen. Nos ami nekem használt de komolyan az az volt hogy az emberek feje helyére egy hatalmas krumplit képzeltem el. Lehet hülyeség de nálam bevált mert akkor nem szorongtam annyira mondjuk tény hogy akkor még gyerek voltam de egy idő után már nem volt ra szükségem és nem voltam már olyan szorongó zárkózott.

Ezt egyszer viccből kipróbáltam mikor megismertem egyik haverom azóta egyik legjobb barát (mármint ezt a meztelen dolgot mert én is sok embertől hallottam ezt ) hát még jobban szorongtam tőle a testiség miatt.(ha valakivel eloszor beszélek akkor ez a szorongás általában még van de mar később nem. Ezt igy nehéz elmagyarázni :D )Nem tudom valahogy ha valaki mrgolelne és éppen meztelenül képzelnek el... Hát hogy is mondjam ... Az már eléggé intim és olyan voros lennek (lassan 23 éves létemre ) mint a paradicsom :D

2017. ápr. 20. 16:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Sajnos én is ilyen vagyok, bár már kezd jobb lenni :D és próbáltam, de nekem nem nagyon használt, bár most,hogy mondod, lehet, hogy ki kéne újra próbálnom!
2017. ápr. 20. 16:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Én azt hallottam hogy ez azért segíthet mert tulajdonképpen egy kicsit szégyen érzet, szégyenlősség van benned, viszont ha pucérak körülötted akkor inkább nekik kellene szégyellni magukat és ez az érzés megnyugtat néhány embert. Én még sose próbáltam csak ilyen magyarázatot hallottam rá.
2017. ápr. 20. 20:27
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is tanácsoltak ilyet, sok esetben működött, de volt már belőle kellemetlen szituációm. Amikor vezetésből vizsgáztam akkor a vizsgabiztos nagyon nem volt szimpatikus nekem, így elképzeltem meztelenül, és az a kép ami előttem volt olyan szinten elkapott miatta a nevetés hogy nevettem elég sokáig amikor még csak a papírmunkánál tartottunk, a vizsgabiztos azt hitte hogy bolond vagyok, az oktatóm meg majdnem kitépte a haját.
2017. ápr. 21. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!