Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Akkor gazdag az ember ha...

Akkor gazdag az ember ha drága dolgokat vesz? Társadalomba ez a dívat?

Figyelt kérdés
Van 12 millióm egy régi swiftel járok és 10e forintnàl drágàbb cipőt nem veszek. Telefonom egy pàr éves galaxy s5. Megkapom hogy ha volna pénzem nem egy szakadt swiftel járnék meg ilyenek, az gazdag aki annak akar làtszani? Pont azért van ennyi pènzem mert nem költöm el hülyeségekre. Az emberek miért gondoljàk azt hogy minél többet mutatnak annàl gazdagabb valaki? Volt hogy vicckènt tettem fel mit csinàlna ha nyerne 10 milliót? Jött a vàlasz 5 millióért új kocs, esetleg hasznàlt bmw. Pár millióból nyaralás, egy milliót meg félre rakna. Várom a válaszokat, bocs a hibàkért utálok telorol írni.

2017. ápr. 15. 06:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Na ezért megy tönkre a legtöbb külföldi lottónyertes, mert nyer pár millát és egyből költekezik.. mondjuk egy swiftnél vehetnél egy fokkal jobb autót.. már 1 milláért kényelmes autókat kapni. Bár ha neked megfelel.. akkor szíved dolga mivel jársz, engem nem érdekel.

De attól mert van 12 millád, még nem vagy gazdag!

2017. ápr. 15. 15:06
 12/14 A kérdező kommentje:
Relatív minden a kérdès mihez képest. De igen ez a pénz nem sok egy hónap alatt el lehet verni.
2017. ápr. 15. 16:14
 13/14 Fatal_3rror_ ***** válasza:
19%

A válaszaid alapján nekem az jön le, hogy te sem vagy semmivel jobb azoktól akiket te magad bírálsz.

Neked nem tetszik, hogy megszólnak a Swifted miatt, közben te ugyanúgy leszólsz mindenkit aki nem olcsó autóval jár és a "12 milliód" a mindened.

Igazából a sok pénznek is maximum akkor van értelme, ha befekteted és még több pénzt csinálsz belőle, hogy megvehesd amit meg akarsz.

A 10 milliós példád is olyan, mintha bűn lenne elkölteni a pénzt. Pedig egy új autó 10-15 évig kiszolgál, aztán még el tudod adni 1-2 millióért. A nyaralás is miért bűn? Én is legszívesebben élményekre költöm a pénzem, mert az örök élmény marad, amit évekig emleget az ember.

2017. ápr. 15. 17:05
 14/14 anonim ***** válasza:
23%
Csak meg ne nősülj, mert akkor lőttek a gazdagságnak :d.
2017. ápr. 15. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!