Akkor gazdag az ember ha drága dolgokat vesz? Társadalomba ez a dívat?
Na ezért megy tönkre a legtöbb külföldi lottónyertes, mert nyer pár millát és egyből költekezik.. mondjuk egy swiftnél vehetnél egy fokkal jobb autót.. már 1 milláért kényelmes autókat kapni. Bár ha neked megfelel.. akkor szíved dolga mivel jársz, engem nem érdekel.
De attól mert van 12 millád, még nem vagy gazdag!
A válaszaid alapján nekem az jön le, hogy te sem vagy semmivel jobb azoktól akiket te magad bírálsz.
Neked nem tetszik, hogy megszólnak a Swifted miatt, közben te ugyanúgy leszólsz mindenkit aki nem olcsó autóval jár és a "12 milliód" a mindened.
Igazából a sok pénznek is maximum akkor van értelme, ha befekteted és még több pénzt csinálsz belőle, hogy megvehesd amit meg akarsz.
A 10 milliós példád is olyan, mintha bűn lenne elkölteni a pénzt. Pedig egy új autó 10-15 évig kiszolgál, aztán még el tudod adni 1-2 millióért. A nyaralás is miért bűn? Én is legszívesebben élményekre költöm a pénzem, mert az örök élmény marad, amit évekig emleget az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!